Daugavpils pilsētas dome sola, ka fotogalerija drīz tiks papildināta ar vēl viena bijušā mēra portretu

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Divu gadu laikā Daugavpils pilsētas domes telpās, kas atrodas pie Domes sēžu zāles, tiek veidota bijušo mēru fotogalerija.

Visi sēžu zālē ienākošie var aplūkot pilsētas domes priekšsēdētāju portretus, iepazīties ar pilsētas vēsturi.

Kopumā ir aplūkojamas 28 pilsētas domes priekšsēdētāju fotogrāfijas, fotogalerijas sākumā ir ievietots Pāvela Dubrovina portrets.

Uz žurnālista jautājumu, kādēļ fotogalerijā nav bijušās Daugavpils pilsētas domes priekšsēdētājas Žannas Kulakovas portreta, pašreizējais pilsētas mērs J.Lāčplēsis paziņoja, ka nevar atbildēt uz šo jautājumu.

Savukārt pilsētas domes lietu pārvaldniece Jurate Kornutjaka paskaidroja, ka Žannas Kulakovas fotogrāfija papildinās galeriju jau tuvākajās dienās, Sabiedrisko attiecību nodaļa aktīvi strādā pie šī jautājuma.

Atgādināsim, ka 2011.gada jūnijā šī fotogalerija Daugavpils pilsētas domē atklāja svētku pasākumus Pilsētas svētku ietvaros. Svinīgajā pasākumā piedalījās bijušie mēri, piemēram, Vladimirs Žarkovs, Valdis Lauskis, Ivars Šķinčs, Rita Strode, Rihards Eigims un vairāki ārzemju viesi.

Jāatzīmē, ka minētās fotogalerijas veidotāji ir veikuši lielu darbu, vācot bijušo pilsētas pašvaldības priekšsēdētāju fotogrāfijas, ar viņiem saistītu informāciju, sazinoties ar viņu radiniekiem.


Написать комментарий