Vairāk nekā 20 teritorijas pretendē uz Daugavpils novada skaistākās vietas titulu

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Portāls Gorod.lv jau vēstījis, ka, lai veicinātu Daugavpils novada iedzīvotāju interesi viņu piederošo īpašumu un teritoriju sakārtošanā, Daugavpils novada dome ir izsludinājusi konkursu „Mana apkārtējā vide”.

Daugavpils novada domes Īpašuma nodaļas vadītāja Vasilisa Pudovkina pastāstīja portālam Gorod.lv, ka konkursa pirmajā nedēļā tika saņemti 10 pieteikumi no Daugavpils novada iedzīvotājiem. Savukārt šobrīd ir saņemti vairāk nekā 20 pieteikumi no iedzīvotājiem, kuri uzskata, ka viņiem piederošā teritorija ir skaistākā novadā.

Pēc Daugavpils novada domes Īpašuma nodaļas vadītājas vārdiem, konkursa komisija, iepriekš sazinoties ar īpašniekiem, Daugavpils skaistākās vietas apmeklēs 28.-30.augustā, pēc kā tiks paziņoti konkursa uzvarētāji.

Savukārt uzvarētāju apbalvošana notiks oktobra beigās, kad Daugavpils novadā tiek rīkota tradicionālā Lauksaimnieku balle.

Jāatzīmē, ka visi konkursa dalībnieki saņems balvas. Uzvarētāji tiks paziņoti 11 nominācijās – sakoptākais ciemats, pagalms, privātā māja, lauku tradīcijas un kultūras mantojums, sakoptākā koka māja vai pagalms, sakoptākā daudzdzīvokļu māja, daudzdzīvokļu mājas labākais pārvaldnieks, labākais daudzdzīvokļu mājas vecākais, sakoptākā iestāde, sakoptākā zemnieku saimniecība, tirdzniecības vieta vai kafejnīca.


Написать комментарий