Balvu novada uzņēmēji piedalīsies izstādē “Riga Food 2013”

foto: bt1.lv
foto: bt1.lv

18. starptautiskā pārtikas izstāde "Riga Food 2013" notiks no 4. līdz 7. septembrim Starptautiskajā izstāžu centrā Ķīpsalā, ziņo Balvu novada portāls.

Tā ir plašākā pārtikas nozares izstāde Baltijā un iezīmē nozares attīstību, tā izceļ jaunumus un palīdz iepazīties ar nopietniem un uzticamiem nozares uzņēmumiem.

Šogad izstādē piedalīsies 664 uzņēmumi no 35 valstīm un prezentēs savus jaunākos produktus un pakalpojumus. "Riga Food 2013" būs arī 11 valstu nacionālie kopstendi - Latvijas, Lietuvas, Igaunijas, Baltkrievijas, Itālijas, Beļģijas, Kanādas, Ungārijas, Uzbekistānas, Moldovas un Polijas.

Latgales kopstendā izstādes apmeklētāji varēs nobaudīt un iegādāties tradicionālos latgaļu ēdienus : "cīši gordu" lauku maizi, sieru, medu, cūkas cauraudzīti, kūpinātas zivis, kā arī rudens veltes - augļus, ogas, marmelādes, žāvētus augļus, ogu vīnus. Apmeklētāji, kuri būs īstajā vietā īstajā brīdī, varēs nobaudīt "šmakovceņu". Ja medniekiem izdosies nomedīt izmanīgo bebru, tad ikviens varēs nogaršot arī smeķīgo bebru zupu.

Kopstendā Latgali pārstāvēs arī mūsu puses uzņēmēji : z/s „ Rūķīši” – kūpinātas zivis, z/s „ Silaunieki” – medus, SIA „ BišuJānis ”- medus, SIA „ Eco Fabrika”- adījumi, lupatu deķi, dažādi rokdarbi, Inese Matisāne no Šķilbēniem - gaļas izstrādājumi.

Brauksim un atbalstīsim mūsējos, sekosim līdzi izstādes jaunumiem: www.rigafood.lv.

Izstādes "Riga Food 2013" oficiālā atklāšana notiks 4. septembrī plkst. 11.00.

Izstādes darba laiks:
4. septembris (Profesionāļu diena) 10.00-18.00
5.-6. septembris 10.00-19.00
7. septembris 10.00-17.00


Написать комментарий