Pirmā neapmierinātība domē: deputāts A. Samarins nobalsoja pret naudas izdalīšanu J. Careva darba grupām

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Kā jau tika ziņots, Daugavpils pilsētas domes 12. septembra sēdes laikā tika nolemts izdalīt Ls 13 310 papildus ekspertīzēm, kuras ir nepieciešamas J. Careva vadīto grupu darbam, kuras šobrīd pārbauda uzņēmumus „Daugavpils ūdens” un „Daugavpils siltumtīkli”.

Pret šo lēmumu nobalsoja deputāts Aleksandrs Samarins, un tas kļuva par pirmo šī sasaukuma domes deputātu protesta balsojumu.

Sēdē Jevģenijs Carevs nepiedalījās, tādēļ viņa komentāru par šo jautājumu portālam saņemt atkal neizdevās. Savukārt Aleksandrs Samarins, atbildot uz jautājumu, kāpēc viņš nobalsoja „pret”, paziņoja:

„Viena ekspertīze jau tika veikta, un bija pozitīvs rezultāts. Es pats balsoju par deputātu grupas izveidošanu, kuras sastāvā strādā gan deputāti, gan eksperti. Kā es saprotu, šiem ekspertiem ir pretenzijas pret agrāk veikto ekspertīzi. Varbūt bija jāsāk ar to, ka jāatved ekspertus, kuri veica iepriekšējo ekspertīzi, un jāuzdod viņiem jautājumus. Tas izmaksātu lētāk.

Tagad sanāk, ka mēs izdalām naudu jauniem ekspertiem. Šodien ir vajadzīgi vieni eksperti, bet rīt – citi, un pēc diviem mēnešiem atkal būs vajadzīga nauda. Turklāt lēmumā nav norādītas kategorijas, kurām tiks tērēta nauda, tādēļ es nobalsoju „pret”. Es gribēju uzdot J. Carevam jautājumu, bet viņa nezināmu iemeslu dēļ sēdē nebija”.


Написать комментарий