Šķirtās sievietes ātrāk noveco

foto: woman.ru
foto: woman.ru

Zinātnieki veica interesantu pētījumu, kura mērķis bija noteikt šķiršanās ietekmi uz sievietes skaistumu un jaunību.

Šāda eksperimenta gaitā tika noskaidrots, ka laulības dzīve stiprā dzimuma pārstāvjus ietekmē ļoti labvēlīgi un turklāt var pagarināt mūža ilgumu. Bet šajā gadījumā ASV zinātnieki konstatēja, ja laulībā ir sieviete, tad šāds stāvoklis viņai ir ļoti veselīgs.

Turklāt tas attiecas uz ļoti daudziem fiziskās veselības rādītājiem, kā arī skar arī estētiskās puses. Tas ir, eksperti secināja, ka tieši precētām sievietēm ir pievilcīgāka āriene un labi veselības rādītāji, ja salīdzina datus ar šķirtām sievietēm, - vēsta raut.ru.  

Nav noslēpums, ierodoties uz darba interviju, dažas sievietes dod priekšroku noņemt laulības gredzenu, un tajā viņas nesaskata neko īpašu, jo šajā gadījumā tā ir pagaidu parādība. Bet, ja notiek reāls ģimenes attiecību zudums, un sieviete kļūst par šķirteni, uz sievietes organismu notiek būtiska negatīva ietekme.

ASV zinātnieki veica eksperimentu, kurš ilga teju divus gadus. Par tā dalībniekiem kļuva 35 tūkst. laulātu pāru. Visa eksperimenta laikā mediķi rūpīgi novēroja dalībnieku veselību, un uz šī eksperimenta pamata fiksēja šādu likumsakarību: ja novērojamie pāri nolēma šķirties un izšķīrās, tad pēc neliela laika posma sievietes veselības stāvoklī radās negatīvas izmaiņas – viņa sāka justies ievērojami sliktāk.

Turklāt mediķi atzīmē, ka šķiršanās ietekmē arī vientuļās sievietes mūža ilgumu. Ir pierādīts: jo ilgāk pēc šķiršanās sieviete dzīvoja viena, jo lielākā daudzumā viņai sāka rasties dažādas slimības. Līdzīgus rezultātus ieguva arī Austrālijas mediķi, kuri arī pētīja vientuļas sievietes dzīves ietekmi uz veselību.

Viņu pētījums parādīja, ka šķirtas sievietes ir pakļautas depresijai divas reizes vairāk, nekā laulātas. Tādēļ zinātnieki iesaka sievietēm atbildīgāk izturēties pret tādu soli kā šķiršanās.


Написать комментарий