«Jaunības strūklaku» atradušais pensionārs kļuva par 10 gadiem jaunāks

foto: Mark Ambrose
foto: Mark Ambrose

Periodā, kurā arvien vairāk cilvēku tiecas uz mūžīgo jaunību, tērējot milzīgu naudu dažādām tabletēm, zālēm un sejas krēmiem, 91 gadu vecais vīrietis atrada vienkāršu, lētu, bet galvenais – efektīvu paņēmienu izskatīties jaunākam.

Par jaunības atslēgu un eliksīru kļuva viņa urīns, kā arī aktīvs dzīvesveids. Marks Embrozs, kurš dzīvo kopā ar 87 gadus veco Džoisu, katru dienu izdzer glāzi sava urīna. Tāpat ar to viņš smērē rētas, kas pēc viņa domām veicina ātru dzīšanas procesu.

„Džoisai un man ir nopietnas veselības problēmas, ar kurām mums nākas cīnīties. Man ir stipri bojāts mugurkauls, bet viņa slimo ar makulāro slimību. Tomēr mums ir aktīvs dzīvesveids. Cilvēki runā, ka es izskatos daudz jaunāks, bet mana partnere ir enerģiska un izskatās pēc 65 – 70 gadiem”, – teica Marks intervijā Mail Online.  

Vīrietis tic, ka par savu brīnišķīgo pašsajūtu un izskatu viņam jāpateicas urīna terapijai, kuru viņš sāka praktizēt teju pirms trim gadiem.

Marks atzīst, ka ir atradis tā saucamo jaunības strūklaku nejauši, meklējot internetā zāles pret muguras sāpēm.

Vīrietis skaidro: „Es pārcietu trīs operācijas Lielbritānijā un Spānijā. Ārsti teica, ka vairs neko nevar izdarīt, un man nāksies dzīvot, lietojot pretsāpju līdzekļus”.

Nevēloties dzīvot ar tabletēm, vīrietis sāka meklēt to, kas varētu viņam palīdzēt. Internetā viņš atrada rakstus par urīna terapiju, bet neatrada informāciju par to, cik daudz tas jādzer. Urīns ir sterils un sastāv no 95% ūdens, bet pārējos 5% sastāda barības vielas, tādas kā olbaltumvielas, vitamīni un minerāli.

Embrozs nolēma apgūt urīna terapiju ar mēģinājumu un kļūdu metodi. Sākot ar vienu malku, viņš sāka dzert urīnu katru reizi, kad apmeklēja tualeti, pakāpeniski palielinot urīna daudzumu līdz vienai glāzei. Marks ir pārliecināts, ka tikai pateicoties tam, viņš jūtas labi un izskatās jaunāks par 10 gadiem.

Kaut gan šis process var likties riebīgs, pensionārs nav vientuļš – patiesībā praktizēt urīna terapiju cilvēki sāka jau Bībeles laikos. Vēstures dokumenti rāda, ka ar urīna palīdzību acteki dezinficēja brūces. Tā izmantošanas labums ir minēts Ķīnas un Indijas medicīnas literatūrā. Urīna terapijas piekritēji domā, ka urīns vispusīgi nostiprina cilvēka organismu. Tas nostiprina imūnsistēmu un veicina brūču sadzīšanu.


Написать комментарий