Dana Borisova šokēja ar savu atzīšanos par personīgo dzīvi

foto: avtorinok.ru
foto: avtorinok.ru

Šī gada vasarā Dana Borisova televīzijas ēterā pārsteidza visu valsti ar to, ka viņai gadu nebija seksa.

Patlaban televīzijas raidījumu vadītājai ar personīgo dzīvi viss ir kārtībā tādā mērā, ka viņa izšķīrās kļūt par sieviešu intīmgēla – viagras analoga seju.

Dana ir pārliecināta: sekss bez mīlestības nevar būt. Tieši tādēļ viņa gadu iztika bez tā. Tikai augustā Danai parādījās pielūdzējs, – vēsta sobesednik.ru.  

– Seksā ir svarīgs tikai viens – prakse un vēlreiz prakse. Tādēļ, ka man nebija mīļotā cilvēka, man nebija arī intīmās dzīves. Pieradu pie šī stāvokļa. Un te manā dzīvē parādījās Saša. Pēc horoskopa viņš ir Skorpions. Tā ir kaislīgā zīme, kura ir pilna ar seksuālo enerģiju. Ļoti gribējās atbilst viņam, bet sākumā nesanāca, – ar mums dalījās Dana.

Pēc Borisovas vārdiem viņai pastāvīgi bija viena un tā pati problēma. Ļoti piesātinātā darba grafika, neizgulēšanās un rūpju par meitu dēļ Danai vakaros negribējās veltīt laiku mīļotajam.

– Kā var būt kaislīgai un izvirtušai gultā, ja tu dienas laikā esi ļoti nogurusi un pārdzīvojusi ne vienu vien stresa situāciju? Tikai Maskavas sastrēgumi daudz ko nozīmē! Bet rūpes par meitu? Lūk, arī visu laiku radās viena un tā pati aina: galva sāp vai gribu gulēt … – atzīstas Dana. Pirms Sašas man bija jaunais cilvēks, kurš gribēja mani nakts laikā sešas reizes. Viņā mani apmierināja viss, izņemot šo dzīves pusi. Galu galā es lūdzu mani pasaudzēt. Sešas reizes tomēr ir par daudz … Viņš to nesaprata. Pastāvīgi sašuta un jautāja, kas ar mani nav kārtībā. Mēs izšķīrāmies. Bet ar Sašu, par laimi, izdevās visu sakārtot.

Pēc Borisovas domām daudzu sieviešu libido samazinās pēc bērnu piedzimšanas. Šis rūgtais kauss nepagāja garām arī Danai. Viņa domā, ka attiecības ar bijušo civilvīru Maksimu, meitas tēvu izjuka tieši šī iemesla dēļ.

– Jā, mums sākās nopietnas problēmas seksa dēļ. Pēc Poļinas piedzimšanas visi spēki un uzmanība pienācās mazulītei, bet izdevības pabūt kopā ar Maksu divatā pavisam nebija. Viņam gribējās, bet man nē. Viņš apvainojās. Pirmais gads pēc bērnu piedzimšanas vispār ir ļoti sarežģīts, – ar rūgtumu saka Dana.

Moderno žurnālistu padomus par izbraukumiem dabā un lomu rotaļām gultā televīzijas raidījumu vadītāja uzskata par dumjiem un bīstamiem.

– Man liekas, tas noder tiem, kuri ir pārsātinājušies ar seksu, kuriem bija daudz partneru. Bet ne man. Man jājūtas komfortabli. Es, piemēram, pavisam nevaru nodarboties ar seksu, ja neesmu uzkrāsojusies. Kaut gan savam vīrietim es patīku dabiskā veidā, bez kosmētikas. Es pat gultā dodu priekšroku satikt savu partneri ar elegantu meikapu, – rezumēja Dana.


Написать комментарий