Daugavpilieši varēs apmeklēt Pasaules čempionātu hokejā Minskā bez vīzas un medicīniskās apdrošināšanas

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

78.Pasaules čempionāts hokejā 2014.gadā no 9. līdz 25.maijam norisināsies Baltkrievijas galvaspilsētā Minskā.

Ar Baltkrievijas prezidenta Aleksandra Lukašenko lēmumu pasaules čempionāta dalībniekiem un ārvalstu tūristiem no 25.aprīļa līdz 31.maijam tiks ieviesta bezvīzu ieceļošana, izceļošana un pagaidu uzturēšanās Baltkrievijā. Nav nepieciešama pat medicīniskā apdrošināšana.

Baltkrievijas Republikas Ģenerālkonsulātā Daugavpilī paziņoja, ka čempionāta oficiālais tūroperators būs uzņēmums „CentrKurort”. Uz pasaules čempionāta laiku tūroperators ir rezervējis 20 000 vietas Minskas viesnīcās, lai izmitinātu čempionāta līdzjutējus un viesus.

Jāatzīmē, ka 5 000 vietu atradīsies Fanu pilsētiņā, kur ir pieci komfortabli kompleksi un fanu zona.

Valsts uzņēmums „CentrKurort” ir izstrādājis īpašas tūrisma paketes. Pirmajā paketē „VIP klients” ir iekļauta dzīvošana labākajās Minskas viesnīcās (4-5*), biļetes uz visām spēlēm, VIP zonas apmeklējums, transfērs no viesnīcas uz ledus hallēm, piemiņas suvenīrs.

Otrā pakete – „Ģimenes pakete” – paredz lojalitātes programmu ģimenēm ar bērniem, dzīvošanu Fanu pilsētiņā, biļetes uz spēlēm, suvenīru, Minskas karti un līdzjutēja mēneša biļeti. „Līdzjutēja pakete” paredz dzīvošanu Minskas viesnīcās, biļetes uz spēlēm, līdzjutēja mēneša biļeti un suvenīru.

„Korporatīvā pakete” ir domāta Baltkrievijas uzņēmumu un organizāciju darbiniekiem un paredz dzīvošanu Fanu pilsētiņā vai Minskas kopmītnēs, biļetes uz spēlēm, ekskursijas, suvenīrus.

Jāatzīmē, ka no pirmdienas, 28.oktobra, var iegādāties minētās paketes, kurās ir iekļautas biļetes uz hokeja spēlēm, kurās piedalīsies Vācijas, Dānijas, Itālijas, Kazahstānas, Kanādas, Latvijas, Norvēģijas, Krievijas, Slovākijas, ASV, Somijas, Francijas, Čehijas, Šveices, Zviedrijas izlases.

Paketes var rezervēt tūroperatora „CentrKurort” mājas lapā (www.icehockey-2014.com) vai nosūtot pieteikumu uz e-pastu hockev@ck.by.

Čempionāta rīkotāji informē, ka visi, kas minētās tūrisma paketes rezervēs līdz 25.novembrim, saņems 10% atlaidi.


Написать комментарий