Dagdas vidusskolas skolēni dosies uz Varnamo Zviedrijā

foto: dagda.lv
foto: dagda.lv

Starptautiskā Comenius projekta ietvaros Dagdas vidusskolas skolotāji Larisa Mačukāne un Velta Augustova, skolēni Alvils Plivčs un Artūrs Kromāns no 11.decembra līdz 15.decembrim dosies semināra vizītē uz Varnamo pilsētu Zviedrijā, vēsta Dagdas novada portāls.

Katra valsts prezentēs savu mājasdarbu par tēmu’’My lifestyle’’(mans dzīves stils).Šai nolūkā arī Dagdas vidusskolā visās klasēs angļu valodas un vācu valodas stundās notika diskusijas par dzīvesveidu, tika veidoti krāsaini plakāti, rakstītas esejas. Paldies skolotājām S. Smirnovai, L. Mačukānei un M. Micķevičai!

11. a un b klašu skolēni veidoja Ziemassvētku apsveikumu elektroniskās kartiņas, rakstīja novēlējumus latviski un sūtīja saviem projekta partneriem uz Austriju, Dāniju, Zviedriju, Franciju, Poliju, Ungāriju, Bulgāriju un Portugāli. Alvils un Artūrs veica Dagdas vidusskolas jauniešu aptauju par to, kā viņi pavada savu brīvo laiku, kas interesē visvairāk un izveidoja saistošu prezentāciju, ko rādīs astoņu valstu jauniešiem.

Viens no Alvila un Artūra hobijiem ir spēlēt ģitāru un dziedāt,  un zēni ar prieku uzstāsies Ziemassvētku koncertā Varnamo skolā, tur viņi  dziedās Ziemassvētku dziesmas latviešu un  angļu valodā.


Написать комментарий