Paziņoti konkursa «Veiksmīgākais jaunais tūrisma produkts un ideja 2013» uzvarētāji

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Portāls Gorod.lv jau ziņojis, ka Daugavpils novada pašvaldības aģentūra „TAKA” rīkoja konkursu, lai noteiktu labāko tūrisma produktu un ideju, un šajā konkursā piedalījās 11 pretendenti

Atgādināsim, ka konkurss notika divās kārtās, kuru rezultātā tika atlasīti sekojošie konkursanti: nominācijā „Gada ideja jaunajam, inovatīvam tūrisma produktam” – muzejs z/s „Egles” – Valentīns Kuklis, mājas alus – Normunds Rozentāls, „Info Mežs” – Liene Purple.

Savukārt nominācijā „Gada jaunais tūrisma produkts” otrajā kārtā izvirzītie pieteikumi bija: pārvietojamā pirts, kubla pakalpojums – Ilmārs Lociks, brīvdienu māja „Meža Skuķi” – Aija Dvinska, atpūtas parks „Silene” – SIA „Antaris”.

Tomēr konkursa „Veiksmīgākais jaunais tūrisma produkts un 2013” un „Labākā tūrisma produkta inovatīvā ideja 2013” uzvarētāju vārdi tika paziņoti tikai šodien, 11.decembrī, Tūrisma, atpūtas un kultūras aģentūras „TAKA” semināra noslēgumā. Pateicības rakstus, diplomus un balvas uzvarētājiem pasniedza Daugavpils novada domes izpilddirektore Vanda Kezika un Tūrisma, atpūtas un kultūras aģentūras „TAKA” vadītājs Rolands Gradkovskis.

„Komisijai bija ļoti grūti apkopot informāciju un noteikt uzvarētājus, jo pieteiktie tūrisma produkti un idejas bija ļoti dažādas. Tādēļ nolēmām konkursantus sadalīt divās grupās, lai tūrisma piedāvājumi nekonkurētu savā starpā”, paziņoja V.Kezika. 

Augstākminēto atzina arī R.Gradkovskis, kurš atzīmēja, ka katrs no konkursa dalībniekiem ir cienīgs kļūt par tā uzvarētāju.

Pateicības raksti tika pasniegti „Tūrisma klubam „Sniegpukstenītes””, kotedžai „Meža skuķi”, lielajam Augšdaugavas musturdeķim, lidojošo objektu festivālam „Asti gaisā”, kā arī Ilmāra Locika pārvietojamajai pirtij.

Par labāko Daugavpils novada tūrisma produktu tika atzīts atpūtas parks „Silene”, tās pārstāvim pasniedza diplomu un balvu – iespēju piedalīties izbraucienā ar laivu pa Daugavu.

Savukārt par labāko tūrisma produkta ideju komisija atzina zemnieku saimniecību „Egles”, kuras īpašnieki saņēma diplomu un iespēju pilnā ģimenes sastāvā doties izbraucienā ar laivām pa Daugavas lokiem.

Konkursa uzvarētājiem novēlēja attīstīties un paplašināties, un nākamgad noteikti piedalīties līdzīgā konkursā. 



Написать комментарий