Par dīzeļdegvielas zādzību aizturēts vīrietis un sieviete ceturtā grūtniecības mēnesī

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Valsts policijas (VP) Zemgales reģiona pārvalde (ZRP) informē, ka aizvadītā gada nogalē, 31.decembrī aizdomās par 200,29 litru dīzeļdegvielas zādzību no degvielu uzpildes stacijas Tukuma novadā, Džūkstes pagasta Pienavā VP ZRP Tukuma policisti aizturējuši divas personas - vīrieti un sievieti.

Aizvadītā gada nogalē 31.decembrī Tukuma novadā Džūkstes pagastā automašīnas "Mercedes Benz Sprinter" vadītājs degvielas uzpildes stacijā uzpildīja 200,29 litrus dīzeļdegvielas un aizbrauca nesamaksājot.

Automašīnu, kuru policijas darbinieki atpazina ceļu satiksmē, nepakļāvās policijas prasībām apstāties, tās ignorēja, tāpēc tika uzsākta pakaļdzīšanās, kuras laikā tika konstatēts, ka automašīnai uzliktas citas valsts numura zīmes.

Pakaļdzīšanās turpinājās Tukuma pilsētā un noslēdzās Tukuma novadā Pūrē, kur tika bloķēts ceļš un bēgošā automašīna avarēja. Aizturēšanā tika iesaistītas sešas policijas ekipāžas un izmantoti dienesta ieroči.

Par notikušo uzsākts kriminālprocess un aizturētas divas personas - 1971.gadā dzimis vīrietis no Rīgas un 1986.gadā dzimusī sieviete, kura ir ceturtā grūtniecības mēnesī, pēc mediķu apskates, konstatēts, ka grūtniecība nav apdraudēta.

Izmeklēšanas laikā tiks pārbaudīts vai personas nav saistītas citu noziedzīgu nodarījumu izdarīšanā.


Написать комментарий