Kādēļ sievietēm ir nepieciešamas krūšu palielināšanas operācijas? 2

foto: balkizov.ru
foto: balkizov.ru

Lai cik triviāls vai retorisks šķistu jautājums par to, vai sievietei jāpalielina un jākoriģē krūtis, mēs tomēr mēģināsim tikt skaidrībā. Vienu reizi un uz visiem laikiem.

Kad es pirmo reizi izdzirdēju par plastikas ķirurgu, medicīnas zinātņu kandidātu Vjačeslavu Balkizovu, ne uzreiz sāku interesēties. Klīniku, kurās sniedz krūšu palielināšanas pakalpojums, ir ļoti daudz. Un uzreiz izvēlēties vienu praktiski nav iespējams. Un kādēļ man tas ir vajadzīgs?

Izrādījās, ka es kļūdījos. NU, vienkārši nezināju, ka krūšu palielināšana līdz ar laiku man ļaus paskatīties uz pasauli savādāk, bet cilvēces stiprajai pusei paskatīties uz mani pa jaunam.

Pirmo reizi saprast, ka krūšu palielināšana un korekcija nav greznība un draiskulība, bet nepieciešamība man nācās saprast pēc dzemdībām. Kad es vēl jauna māmiņa ar šausmām konstatēju, ka manas kādreiz pretenzijas neradošās krūtis pārvērtās par …, jūs sapratāt. Pēcdzemdību depresija līdz ar katru dienu pastiprinājās no neapstrīdamā fakta, ka sieviešu krūtis noveco daudz ātrāk nekā citas ķermeņa daļas, – vēsta fedpost.ru.

Cilvēka āda, muskuļi un iekšējie orgāni „nenovīst” tiks ātri kā greznās krūtis. Patlaban tas jau ir zinātniski pierādīts, bet pirms 7 gadiem, kas es pirmo reizi atnācu pie Vjačeslava Balkizova, es nezināju nekādas aksiomas. Uz turieni mani atveda sievietes instinkts palikt jaunai un pievilcīgai, neskatoties uz gadiem, sadzīvi un vīru, kurš bez intereses skatās uz mani no dīvāna. Es pārstāju viņu interesēt!

Atskrienot pie ārsts, es pieprasīju „tādas pašas”, iebakstot ar pirkstu kaut kādā žurnālā, uz kura vāka izrādījās Holivudas blondīne ar 5. skaistuma izmēru.

Ak, nav vieglas medicīnas zinātņu kandidāta Blakizova darbs – katru dienu izmisušas sievietes lūdz atgriezt viņām bijušo skaistumu. Tādēļ arī viņš ir devis Hipokrāta zvērestu, lai no mūs, nelaimīgajās padarītu skaistākas un veselākas. Arī morālajā plānā.

Ārsts izturēja manu pirmo spiedienu un piedāvāja man vairākus variantus (ja godīgi, vairākus desmitus variantu), kā izskatīsies manas krūtis pēc ķirurģiskās iejaukšanās. Izvēle nebija vienkārša, jo doktoram bija jāatgriež man „pirmsdzemdību izmēru”.

Ne sāpju, ne šoka, ne stresa. Salda pasaka iemitinājās manā sirdī praktiski momentāni – krūtis no jebkura rakursa izskatījās īstas, bet sajūtas – vienkārši debešķīgas!

Starp citu, krūšu korekciju doktors man izdarīja bez maksas, uzdāvinot implantiem simetrisku un dabīgu izskatu.

Esiet veselas un neatvairāmas!


Написать комментарий

Bez maksas? Kaads murgs....

Piekrītu, jo taisnība vien ir, ka pēc grūtniecības+barošanas, vari pateikt ar Dievas savām krūtīm. Tā kā, ja vajag un vari atļauties - uz priekšu ;)

Написать комментарий