Latvijas balzams Amerikā saņem deviņas medaļas

Publicitātes foto
Publicitātes foto

AS "Latvijas balzams" dzērienu kvalitāte tikusi augsti novērtēta ar deviņām medaļām divos prestižos nozares konkursos ASV – Sanfrancisko "World Spirits Competition 2014" un Lasvegasas "Wine & Spirits Wholesalers America", kas pulcē Amerikas ietekmīgākos alkoholisko dzērienu izplatītājus un piegādātājus no visas pasaules.

Vienā no prestižākajiem dzērienu industrijas konkursiem Amerikā, kas norisinājās marta beigās, "Latvijas balzams" zīmoli ieguva četras medaļas - zelts Rīgas Melnajam balzamam, sudrabs – Rīgas Melnajam balzamam Element un Riga Black Vodka, bronzas medaļa – Balzamam ar upeņu garšu.

Savukārt pagājušajā nedēļā AS "Latvijas balzams" pārstāvji piedalījās vērienīgajā "Wine &Spirits Wholesalers America" konvencijā Las Vegasā, kas jau 71.gadu vienuviet pulcēja Amerikas alkoholisko dzērienu izplatītājus un piegādātājus no visas pasaules.

No Lasvegasas mājās atvestas 5 medaļas: dubultzelts Rīgas Melnajam balzamam ar upeņu garšu; sudrabs - "Balzama klasiskajai" versijai un "Element", degvīnam "Riga Black Vodka", kā arī kafijas liķierim "Moka". Savā stendā uzņēmums iepazīstināja ar "Rīgas Melnā balzama" līnijas dzērieniem, liķieriem, degvīniem un citiem tieši eksporta mērķiem radītiem jauniem zīmoliem.

Pērn "Latvijas balzams" zīmoli jau izpelnījās līdzvērtīgu ievērību citos nozīmīgos stipro alkoholisko dzērienu konkursos ASV - "Los Angeles International Spirits Competition 2013" un "New York Wine&Spirits Competetion 2013".


Написать комментарий