ASV eksprezidents: Mēs nevaram traucēt Putinam Ukrainā 1

foto: russian.rt.com
foto: russian.rt.com

Pēc bijušā ASV prezidenta Džimija Kārtera domām Vladimirs Putins negrasās ievest karaspēku Ukrainā – viņš atradīs citu paņēmienu pārliecināt Ukrainas austrumu iedzīvotājus saistīt likteni ar Krieviju, nevis ar Rietumiem. Un tādēļ viņš ir pārliecināts, ka Amerika neko nevar uzsākt, lai to neļautu darīt Krievijas prezidentam, ziņo russian.rt.com.

ASV eksprezidents Džimijs Kārters aicināja ASV neieviest stingras sankcijas pret Krieviju. Pēc viņa domām Vladimirs Putins „negrasās pielietot militāru spēku”, ziņo The Washington Times.

„Līdz šim brīdim mēs aprobežojāmies ar sankcijām pret Krievijas valdību. Domāju, ka tā ir pareiza pieeja. Mums nav jāievieš sankcijas, kuras kaitēs Krievijas pilsoņiem”, – eksprezidenta vārdus citē izdevums.

Kārters domā, ka Krimas aneksija bija „neizbēgama”, un Rietumi nevarēja neko uzsākt, lai „novērstu šo notikumu”. „Maskava vienmēr ir uzskatījusi Krimu par Krievijas daļu. Es domāju, ka Putins negrasās lietot militāru spēku Ukrainas austrumos. Tādēļ es domāju, ka mēs neko nevaram uzsākt, lai traucētu Putinam”, – Džimiju Kārteru citē The Washington Times. 

 


Написать комментарий

sprāgoņas nesprāgst, bet tizli izrunājas.
Šim sakārnim nebūs jādzīvo sūdos, kas paliks aiz krieviem.