Sievietes dvēseli nolaupīja citplanētu reptiļi

foto: ruconnect.co.uk
foto: ruconnect.co.uk

Lielbritānijas iedzīvotāja Samanta Makdonalda apgalvo, ka viņu apmeklē citplanētieši. Turklāt viņu vizītes turpinās jau vairāk nekā 10 gadus – no 1990. gada, raksta Daily Mail. Kosmosa apmeklētājus viņa ir iedalījusi divās grupās: „pelēkajos” un „reptiļos”, tomēr, kā izteicās sieviete, viņi „darbojas kopā”.

Stāstot par vienu no laupīšanām, sieviete atzinās, ka tikšanās ar atnācējiem detaļas neatceras. „Kad es pamodos, uz mana ķermeņa bija injekciju zīmes, skrambas un zilumi”, – viņa teica. „Kad es jautāju, kas viņiem ir vajadzīgs, viņi atbildēja, ka vēlas paņemt līdzi mani un manu ģimeni”, – piebilda Makdonalda, uzsverot, ka atnācējiem bija vajadzīga viņas dvēseles enerģija.

Sieviete apgalvo, ka nebaidās no tālo pasauļu viesu atgriešanās. Viņa ir pārliecināta, ka kontaktu dēļ ar ārpus Zemes civilizācijas pārstāvjiem viņu izseko: Makdonalda pastāvīgi pamana pie savas mājas policijas mašīnas, bet debesīs virs tās – melnus helikopterus,– vēsta ruconnect.co.uk.

Ja neizpētītā cienītājiem ir tendence ticēt sievietes vārdiem, tad skeptiķiem ir vērts atgādināt atcerēties neseno ASV zinātnieku pētījumu, kuri spēja pierādīt, kā notiek citplanētiešu vizītes.


Написать комментарий