Daugavpils novada domes deputāti atbalstīja vasaras nometnes organizēšanu Naujenē

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Kārtējā Daugavpils novada deputātu sēdē tika izskatīts jautājums par dienas vasaras nometnes organizēšanu Naujenes pagasta teritorijā.

Kā paziņoja Daugavpils novada domes Izglītības pārvaldes vadītāja Irēna Bulaša, dienas vasaras nometni ar nosaukumu „Noķer vasaru!” tiek plānots organizēt Naujenes pamatskolas telpās (Stacijas ielā 8, Naujene) no 2. jūnija līdz 20. jūnijam.

Tika piedāvāts noteikt maksu par bērna atrašanos dienas nometnē 43 eiro apmērā, no kuriem 31,95 eiro ir ēdināšanas maksa un 11,05 eiro tiks novirzīti programmas realizācijai un saimnieciskajiem izdevumiem. Turklāt dalība nometnē jāapmaksā līdz 1. jūnijam.

Savukārt bērni no maznodrošinātajām ģimenēm nometnē piedalīsies bez maksas, jo 31,95 eiro segs Naujenes Sociālo pakalpojumu un aprūpes centrs un 11,05 eiro – Naujenes Jaunatnes iniciatīvas un sporta centrs.

Atzīmēsim, ka deputātu lēmums paredz, ka atbildīgā persona par nometnes organizāciju ir Naujenes Jaunatnes iniciatīvas un sporta centra vadītājs Edgars Kucins, atbildīgais par ēdināšanas organizāciju – Naujenes pamatskolas direktors Pāvels Brovkins. Savukārt Naujenes Sociālo pakalpojumu un aprūpes centra vadītājas Natālijas Škutānes uzdevums ir piesaistīt vasaras nometnei bērnus no maznodrošinātajām ģimenēm.


Написать комментарий