Berlīnē aktīvisti rīkoja Krievijas atbalsta akciju

foto: ria.ru
foto: ria.ru

Apmēram 100 aktīvisti, no kuriem daži bija tērpušies apģērbos ar Krievijas simboliku, sagaidīja Vācijas kancleri ar saucieniem, viņu rokās bija plakāti ar lozungiem Krievijas atbalstam.

No Merkeles piekritēju mītiņa, kurā pulcējās apmēram 200 cilvēki, alternatīvā manifestācija bija atdalīta ar policijas nožogojumu, – ziņo ria.ru.

Apmēram 100 cilvēki trešdien Berlīnē rīkoja Krievijas atbalsta akciju Kristīgās demokrātiskās savienības mītiņa laikā ar Vācijas kancleres Angelas Merkeles piedalīšanos, ziņo aģentūra France Press.

ES un ASV vairākkārt ir ieviesušas sankcijas pret KF saistībā ar situāciju Ukrainā, kā arī Krimā, kuras iedzīvotāji marta referendumā izteicās par pievienošanos Krievijai. Vašingtona un Brisele ir apstiprinājušas personu sarakstu, kurām ir aizliegts iebraukt ES un ASV, kā arī ir iesaldējusi viņu aktīvus. Arī G7 valstis piedraudēja KF ar sankcijām pret vairākiem valsts ekonomikas sektoriem, ja situācija Ukrainā neuzlabosies.

Maskava ir nosaukusi sankcijas par nepieņemamām un nekonstruktīvām. Krievijas Ārlietu ministrija vairākkārt ziņoja par Rietumu politiķu atbildību, kuri ir kūdījuši Ukrainas radikāļus vardarbīgi mainīt varu un uz krīzes eskalāciju.


Написать комментарий