Ietaupītos projekta līdzekļus novirzīs papilddarbu veikšanai divās Daugavpils novada skolās

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Portāls Gorod.lv jau ziņoja, ka divas Daugavpils novada izglītības iestādes – Biķernieku pamatskola un Špoģu Mūzikas un mākslas skola – īsteno projektus, kuri saņēma Klimata pārmaiņu finanšu instrumenta (KPFI) atbalstu.

Biķernieku pamatskolas ēkā plāno siltināt cokolu, fasādi, bēniņus, kā arī uzstādīt siltumenerģijas skaitītāju. Savukārt Špoģu Mūzikas un mākslas skolas ēku sagatavos rekonstrukcijas darbiem, tiks siltinātas ārsienas, cokols, bēniņi, nomainīti durvju bloki, rekonstruēti ieejas mezgli.

Daugavpils novada domes Attīstības nodaļas vadītāja Vita Rūtiņa paziņoja portālam Gorod.lv, ka būvdarbu veikšanas procesā tika konstatēts, ka nepieciešams veikt papilddarbus, sakarā ar kuriem ar būvfirmām jānoslēdz papildlīgumi.

Papilddarbu veikšana Biķernieku pamatskolā izmaksās 3 703,76 eiro, bet Špoģu Mūzikas un mākslas skolā – 8 804,69 eiro.

V.Rūtiņa atzīmēja, ka papilddarbu veikšanai tiks novirzīti ietaupītie projekta līdzekļi, kurus iedalīja Klimata pārmaiņu finanšu instruments. Tādējādi kopējās Biķernieku pamatskolā realizētā projekta izmaksas ir 177 990,46 eiro un Špoģu Mūzikas un mākslas skolā realizētā projekta izmaksas – 161 286, 88 eiro.


Написать комментарий