Tabores pagastā īstenoja ūdenssaimniecības attīstības projektu

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Portāls Gorod.lv jau ziņojis, ka 2012.gada 22.maijā Tabores  pagasta pārvalde noslēdza līgumu ar Centrālo finanšu un līgumu aģentūru par projekta „Ūdenssaimniecības attīstība Daugavpils novada Tabores pagasta Tabores ciemā”.

Saskaņā ar noslēgtā līguma nosacījumiem, 2014.gada 20.maijā tika pabeigti būvdarbi projektā „Ūdenssaimniecības attīstība Daugavpils novada Tabores pagasta Tabores ciemā” un būvobjekts tika nodots ekspluatācijā, ziņots Daugavpils novada pašvaldības mājas lapā.

SIA „RIO” noslēgtā būvniecības darbu līguma ietvaros atjaunoja esošo ūdensapgādes avotu, izbūvēja jaunus un rekonstruēja vecos ūdensapgādes tīklus, rekonstruēja ūdenstorni, izbūvēja un rekonstruēja kanalizācijas tīklus, izbūvēja jaunu kanalizācijas sūkņu staciju un jaunas notekūdeņu attīrīšanas iekārtas ar ražību 50 m3/Dan, kā arī tika iegādāts elektrības dīzeļģenerators ar jaudu 4 kW.

Atgādināsim, ka konkursā uz minēto darbu veikšanu piedalījās trīs firmas, bet SIA „RIO” piedāvāja zemāko līgumcenu – 684 945,96 eiro (kopā ar PVN).


Написать комментарий