Pasauli pārsteidz šausminošs vācu jauneklis

foto: Privātais arhīvs
foto: Privātais arhīvs

Cilvēki jau gadsimtiem ilgi savas miesas izrotā un izdaiļo ar tetovējumiem, pīrsingiem un kosmētiku, un pēdējos gados arvien populārāki mūsdienu sabiedrībā kļūst tuneļi – plati caurumi, kas parasti tiek izveidoti ausu ļipiņās -, taču kāds vācu puisis pasauli pārsteidzis, izveidojot milzīgu caurumus vaigos.

Šī stāsta galvenais varonis ir 23 gadus vecais vācu puisis Džoels Miglers (attēlā), kurš, pateicoties savai apsēstībai ar pīrsingiem, tetovējumiem un citiem ķermeņa izdaiļošanas veidiem, izpelnījies pastiprinātu ārvalstu mediju uzmanību.

Puiša ķermeni rotā 25 pīrsingi un lērums tetovējumu, taču viņa atpazīšanās zīme ir sašķeltā mēle un milzīgie tuneļi vaigos - abās Džoela sejas pusēs izveidoti aptuveni 36 milimetrus plati caurumi, turklāt puisis caurumus vēlas pastiept par vēl vismaz četriem milimetriem.

Efektīgais jaunietis Vācijā jau kļuvis par vietējā mēroga slavenību, un par viņu interesi izrādījusi arī britu prese, kam Džoels jau sniedzis vairākas atklātas intervijas, kurās padalījies ar lielo noslēpumu - kā iespējams sadzīvot ar milzīgajiem caurumiem vaigos.

Miglers paskaidrojis, ka tuneļi nekādā veidā neietekmējot ēšanas un dzeršanas paradumus, jo ikdienā caurumos tiek ievietoti īpaši pīrsingi. Tiesa, nereti viņš tos izņem un iziet ielās visnotaļ ērmīgā un, nevar noliegt, biedējošā paskatā.

Tuneļi Džoela sejā ir tik lieli, ka pat tiem var skaidri redzēt puiša zobus un smaganas, turklāt nereti pīrsingotais jaunietis pa vienu no vaiga caurumiem izkarina savu sašķelto mēli, tā šokējot un pārsteidzot ne vienu vien mietpilsoni.

Kā vairākās intervijās atklājis Džoels, ķermeņa izdaiļošanu viņš uzsācis 13 gadu vecumā, un nākotnē jaunietis iecerējis izveidot vēl vairākus jaunus pīrsingus un tetovējumus, bet fakts, ka ļaudis nereti šausminās par puiša neikdienišķio izskatu, viņu neuztrauc.


Написать комментарий