Bērns 7 gadu vecumā sapratis, ka grib piederēt otram dzimumam

foto: ekrānuzņēmumi no video
foto: ekrānuzņēmumi no video

Iespējams, šis bērns ir genderisma ideoloģijas upuris, taču fakts ir fakts - viņš piedzima kā puisēns, bet 7 gadu vecumā ārsti konstatēja zēnam dzimuma identitātes traucējumus. Tagad, deviņu gadu vecumā, puika ir meitene.

9 gadus vecā amerikāniete Kīta Roda izskatās kā parasts meitēns - skruļļaini mati, visai meitenīgi sejas vaibsti. Taču viņa piedzima kā puika - Kīts. 7 gadu vecumā skolasbērns saprata, ka jūtas kā meitene, un tajā laikā arī sākās viņa transformācija. Un ne bez audžuvecāku palīdzības! Tieši Kītas vecāki saņem sabiedrības nosodījumu, sevišķi sociālajā tīklā "Facebook" pret šo ģimeni esot jūtama naida kampaņa.

Emīlija (36) un Klints (41) no Ohaio ASV šo bērnu ir pieņēmuši savā ģimenē. Adoptētāji akceptējuši Kīta sievišķību un pat palīdz bērnam kļūt par meiteni. Viņa tiek ģērbta košās kleitās, apdāvināta ar lellēm utt., un par šo atbalstu arī tiek ķengāti no sabiedrības puses. Kītai ir arī jaunāks brālis, kurš ir un jūtas piederīgs vīriešu dzimumam.

Skolā, kurā Kīta mācās, pedagogi esot atbalstoši, taču visgrūtāk Emīlijai un Klintam esot izturēt negāciju viļņus internetā. Tur kāds anonīms komentētājs pat ieteicis "izdauzīt no bērna laukā šīs dumjās iedomas". Tomēr vecākus atbalsta pat vietējā pilsētas baznīca.

Kasjauns.lv jau vairākkārt vēstījis, ka gadījumi, kad pat bērni - būtībā nenobrieduši prāti - apzinās sevi kā piederīgus pretējam dzimumam, kļūst arvien vairāk. Kītas Rodas audžuvecāki izvēlējušies ļaut savam ģimenes loceklim būt meitenei. Kad bērns sasniegs pilngadību, visticamāk, tam tiks veikta dzimuma maiņas operācija.


Написать комментарий