Dāņi Latvijā medī darbiniekus cūkkopības kompleksam Krievijā

foto: cjzone.ru
foto: cjzone.ru

Krievijas pilsētā Ufā bāzēts lopkopības uzņēmums Maksimovsky Latvijā meklē darbiniekus ar pieredzi lopbarības ražošanā, kautuvēs un cūkkopībā, liecina Latvijas Avīzē publicētais darba sludinājums.

Sludinājumā norādīts, ka interesentiem savu CV jāiesniedz Dānijas vēstniecībā. Viens no Dānijas vēstniecības uzdevumiem ir palīdzēt Dānijas uzņēmumiem, tostarp, arī meklējot darbiniekus, Db.lv stāstīja vēstniecības pārstāve Inese Leja – Rafaela.

Kopumā tiek meklēti desmit darbinieki, un, kā liecina informācija sludinājumā, vakances pieejamas «darbiniekiem primārajā ražošanā», «menedžeriem primārajā ražošanā» un «servisa menedžeru» amatos.

Ufā, Bakšīrijā esošais cūkkopības komplekss grasās paplašināties reģionā, tādēļ tam nepieciešami jauni darbinieki, liecina sludinājumā paustā informācija. Uzņēmuma īpašnieki ir no dažādām valstīm, taču kompānijas vadībā ir Krievijas un Dānijas pilsoņi. Ferma saražo aptuveni 90 tūkstošus cūku gadā. Šogad jūlijā darbu sāks jauna lopbarības ražotne, kuras jauda plānota 30 tūkstoši tonnu gadā. Pašlaik kompleksa kautuves jauda ir 500 cūkas vienā maiņā. Tāpat 2014. gadā APK Maksimovsky plāno uzsākt atkaulošanu, gaļas izciršanu un pakošanu.

Cilvēkiem darbam cūkkopības kompleksā tiek prasīta vidējā vai augstākā izglītība, labas krievu valodas zināšanas, kā arī potenciāls būt par komandas līderi. Par priekšrocību tiks uzskatīta iepriekšēja pieredze atkaulošanā, uzturzinībās vai citās atbilstošās sfērās.

Krievijas cūku ferma sola atkalgojumu no tūkstoš līdz trīs tūkstošiem eiro mēnesī atkarībā no pozīcijas vai kvalifikācijas. Uzņēmums sola pilnībā segt dzīvošanas izmaksas, kā arī ik trīs mēnešus apmaksāt aviobiļeti reisā Ufa-Rīga-Ufa. Līgumu plānots slēgt uz trim gadiem.

APK Maksimovsky dibināts 2007. gada aprīlī, un nesen uzņēmums piesaistījis Rietumvalstu investorus, liecina informācija uzņēmuma mājaslapā.


Написать комментарий