Par pirmā Daugavpils novadā notikušā tūrisma triatlona uzvarētājiem kļuva Ilūkstes pārstāvji

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Kā ziņots, sestdien, 31.maijā, Daugavpils novadā notika pirmais Tūrisma triatlona pasākums.

Daugavpils novada pašvaldības aģentūras „TAKA” vadītājs Rolands Gradkovskis paziņoja portālam Gorod.lv, pasākumā piedalījās ap 20 cilvēkiem, kas, pēc viņa domām, nav maz.

Sacensībās aicināja piedalīties ģimenes, draugus, kolēģus un ikvienu, kuram patīk ceļot un iepazīt arvien jaunas, interesantas vietas mūsu skaistajā novadā. Bija nepieciešams vien velosipēds, vēlēšanās piedalīties un galvenais – labs garastāvoklis.

Tūrisma triatlona trase tika iedalīta 3 posmos Daugavas loku teritorijā, kurā varēja pārbaudīt ne tikai savu sportisko sagatavotību laivošanā, riteņbraukšanā un skriešanā, bet arī iepazīt tūrisma objektus un iesaistīties interaktīvos un atraktīvos uzdevumos izzinot Daugavpils novada tūrisma piedāvājumu.

Pēc R.Gradkovska vārdiem, uzvarētāji tika noteikti 3 nominācijās. Vīriešu konkurencē bija labāko kļuva Edgars Miglāns, sieviešu – Evita Miglāne. Savukārt par labāko komandu atzina sporta klubu „Bebri” un tās pārstāvjus Edgaru un Evitu Miglānus, otro vietu ieņēma kluba „Sniegpulkstenīte” pārstāvji, trešo – Ilūkstes moto komandas pārstāvji.

Visi trīs tūrisma triatlona uzvarētāji ir Ilūkstes novada pārstāvji. Sacensību rīkotāji ir pārliecināti, ka nākamgad tajās piedalīsies vēl vairāk interesentu un par sacensību laureātiem kļūs arī Daugavpils novada iedzīvotāji.


Написать комментарий