Jauna mode! Gaišmatains čalis pēc 10 operācijām top par aziātu

foto: Facebook
foto: Facebook

Šis puisis iztērējis prāvus naudas līdzekļus, lai izskatītos citai rasei piederīgs. Jāatzīst, tas viņam sanācis labi: skatoties uz šiem dienvidkorejiešiem raksturīgajiem vaibstiem, nevar pateikt, ka vēl nesen viņš bija blonds zilacains jauneklis no Brazīlijas.

Agrāk šo 25 gadus veco brazīliešu zēnu sauca Maksis, un viņš bija izteikti gaišais tips. Dzīvē sagadījās tā, ka Maksis apmaiņas braucienā apciemoja Seulu, un iemīlējās Dienvidkorejā un tajā, cik skaisti viņaprāt ir korejiešu puiši. „Es skatījos spogulī uz savām parastajām apaļajām acīm un ar pirkstu stiepu plakstu garāku... ar šaurām acīm es sev patiku labāk,” raksta „The Daily Mail”.

Sakrājis vairākus tūkstošus dolāru, Maksis devās realizēt savu pie plastikas ķirurgiem un stilistiem. „Godīgi sakot, baidījos, ka kaut kas var noiet greizi un es izskatītos pārāk „plastmasas”, taču misija izdevās lieliski,” saka puisis, kurš sejā pārveidoja teju visu, izņemot savu degunu – tam bijusi pietiekoši aziātiska forma, un degunu Maksis, kuram labāk patīk, ka viņu sauc jaunajā pašpieņemtajā vārdā Ksans, viņš tikai modelē ar meikapa palīdzību. Matus puisis pārkrāsojis melnus, un acīs liek tumši brūnas kontaktlēcas.

Interesanti, ka puiša tēvs pret šādu sava ķermeņa modifikāciju un vizuālu pāriešanu citā rasē atbalstījis vairāk nekā viņa māmiņa. Mammai bijuši iebildumi. „Man tas šķiet normāli,” savā „Facebook” lapā raksta Ksans, kuram uzrodas arvien vairāk apbrīnotāju.



Написать комментарий