Daugavpilī norisināsies Scania Latvia Truck pull vilkšanas čempionāts Spēkavīriem

foto: sportaparvalde.lv
foto: sportaparvalde.lv

8.jūnijā, Daugavpils svētku ietvaros, norisināsies Scania Latvia Truck pull vilkšanas čempionāts Spēkavīriem, ziņo Sporta pārvaldes portāls.

Piecpadsmit atlētu cīņa ar leģendāro un jaudīgo Scania Streamline V8 kravas automašīnu solās būt aizraujoša un ikviens gribēs iekļūt to sešu labāko atlētu skaitā, kas piedalīsies finālā un cīnīsies par čempiona kausu. Sacensību sākums Cietoksnī (Mihaila iela-Cietokšņa laukums) plkst. 11:00. Mareks Leitis, Artis Plivda, brāļi Kazeļņiki, Kuldīgas jaudīgie sportisti- Oskars Martužans, Edgars Andersons, Jānis Šleckus un viņu treneris Māris Rozentāls, kā arī pagājušā gada stiprākais Latvijas vīrs madonietis Didzis Zariņš, gulbenietis Andris Leišavnieks, Ivars Grahoļskis, Jānis Ilgavižs, Adrejs Razujevs, Magnuss Vucāns un Aivars Šmaukstelis, cīnīsies par iekļūšanu smago mašīnu vilkšanas finālā, kas plānots 24.augustā Ogres pilsētas svētku ietvaros.

Scania V8 ir kā karalis starp bandiniekiem, un tāds ir bijis jau kopš ieviešanas pirms vairākām desmitgadēm – tālajā 1969. gadā, kad tika laists klajā pirmais Scania V8 motors. Šobrīd Scania V8 modeļi ieņem vadošās pozīcijas kravas automašīnu tirgus visjaudīgākajā sektorā un konkrētais Scania Streamline, ar ko sacentīsies spēkavīri, ir aprīkots ar tirgū vienīgo V8 Euro 6 motoru.

Atlēti mašīnas vilks divos piegājienos, lai noteiktu tos sešus labākos, kas šādā pat veidā cīnīsies smago mašīnu vilkšanas finālā, kas norisināsies Agra Kazeļņika dzimtajā pusē Ogrē.

Daugavpilī atlēti mēģinās pārspēt arī kādu jau esošu Latvijas Spēkavīru rekordu. Notiks mēģinājums pārspēt rekordu LIEBHERR/Alfis krucifiksā un Gaļas nama Ādaži automašīnas vilkmē. Netiks aizmirsts arī par skatītāju izklaidēm, BAKERnutrition spēka konkursos varēs piedalīties gan lieli, gan mazi pasākuma apmeklētāji.

Tiekamies 8.jūnijā Daugavpilī, sekosim līdzi interesantai cīņai un atbalstīsim savus favorītus. Pēc pasākuma būs iespēja ne tikai tikt pie kāda autogrāfa, bet arī kopā nofotogrāfēties un pārmīt kādu vārdu ar Latvijas spēcīgākajiem vīriem.
Agra Kazeļņika Spēkavīru šova nākamie posmi norisināsies 28.jūnijā Skrundā un Preiļos, 5.jūlijā Elejā, 2.augustā Jaunjelgavā, 9.augustā Aizputē un Bauskā, bet sezonas noslēgums norisināsies 24.augustā Ogrē.

Spēkavīru šovus atbalsta Scania Latvia, Baker Nutrition, Gaļas nams Ādaži, Latvijas gāze un LIEBHERR/Alfis.


Написать комментарий