Amerikāniete 15 minūtēs apēd četrus kilogramus gaļas

foto: nra.lv
foto: nra.lv

Pēc izskata trauslā amerikāniete Mollija Škailere apliecinājusi, ka ne velti tiek dēvēta par vienu no lielākajām pasaules izēdājām.

Viņai bijušas nepieciešamas mazāk nekā 15 minūtes, lai «Big Texan Steak Ranch» restorānā Amariljo pilsētā Teksasā apēstu divas milzīgas steika porcijas ar piedevām – to kopējais svars pārsniedz četrus kilogramus.

«Mēs redzējām, kā tiek pārrakstīta vēsture. Ja kādu dienu patiešām gadīsies zombiju apokalipse, es vēlētos turēties tālāk no šīs meitenes,» pēc rekorda uzstādīšanas jokojis restorāna īpašnieks Denijs Lī. Viņš atgādinājis, ka milzīgajā porcijā, kas amerikāņu žargonā tiek dēvēta par «72 uncēm», ir vairāk nekā divus kilogramus smags steiks, cepti kartupeļi, garneles, salāti un maize. Ierindas klientiem, kuri ar šādu porciju tiek galā mazāk nekā stundas laikā, «Big Texan Steak Ranch» bez maksas piedāvā vēl vienu steiku, taču Lī sacījis, ka reti kurš spējot tik ātri noēst vienu porciju.

Toties nepilnus 57 kg smagajai Škailerei tas izdevies nieka 4 minūšu un 58 sekunžu laikā, bet vēl 9 minūtes un 59 sekundes viņai bijis nepieciešams, lai tiktu galā ar otru porciju. Līdz ar to pārspēts rekords, kurš piederēja pazīstamajam hotdogu ēdājam Džoejam Čestnatam. Škailere gan sacījusi, ka nekur nav steigusies un izbaudījusi steika garšu, atgādinot, ka šī gada janvārī Portlendā viņai vienu porciju izdevās pieveikt 2 minūšu un 44 sekunžu laikā, un šis rekords jau pieteikts Ginesa rekordu grāmatai. «Taču toreiz es ēdu tik ātri, ka jutos pilnīgi pieēdusies un par otro porciju pat nespēju domāt. Tagad mans mērķis bija pieveikt divas porcijas mazāk nekā stundas laikā,» stāstījusi rekordiste.


Написать комментарий