Dzīvā Bārbija Valērija pievērsusies kultūrismam un ēd arvien mazāk

foto: All Over Press
foto: All Over Press

Daiļā odesiete Valērija Lukjanova savu lellītes augumu jau ilgāku laiku nodarbina svaru zālē, un nu jauniete publiskojusi svaigākos foto, kā viņa izskatās tagad.

Valērija - interneta slavenība, kura par tādu kļuva sava šķietami perfektā auguma un sejiņas dēļ - veikusi pašportretu sesiju sporta klubā, kurā trenējas. Viņas treneri sauc Bruno, un skaistule par savu guru ir stāvā sajūsmā, esot ārkārtīgi foršs vīrietis!

Valērija arīdzan publiski atzīst, ka lieto dažādas piedevas un vitamīnus, lai ķermeņa formas slīpētos vēl labāk. Viņai jau sen riebjoties tāda lieta kā ēšana: "Fui, ciest nevaru ēst! Un šīs piedevas labi nomāc apetīti. Vispār ir tā - jo mazāk ēd, jo mazāk gribas ēst," viņa sociālajos tīklos informēja savus fanus.

Neraugoties uz to, ka Valērijas pašas dzīve centrējas par un ap vizuālo tēlu, viņa uzsver, ka nekas nav svarīgāks kā cilvēka iekšējā pasaule, dvēsele. Odesietei esot nācies saskarties ar sievietēm, kas ir ļoti glītas ārēji, taču pavisam tukšas un dumjas iekšēji, un tādi cilvēki šai dzīvajai Bārbijai netīkot.


Написать комментарий