Kimas Kardašjanas gadu vecajai meitai jau pirmie briljanti

foto: All Over Press
foto: All Over Press

Sabiedrības dāma Kima Kardašjana (33) un reperis Kanje Vests (37) meitas gada jubileju nosvinējusi, uzdāvinot bērnam pirmos dārgakmeņus. Tagad Nortas ausis rotā spoži briljanti.

Aizmirstiet par rotaļu lācīšiem un bilžu grāmatiņām. Mazulītei Nortai viņas pirmajā dzimšanas dienā vecāki uzdāvinājuši briljantus! Acīgākie fani jau ievērojuši, ka 24. maijā, kad pāris svinēja kāzas, meitas ausis vēl nerotāja spoži briljantiņi. Caurumiņi ausīs meitai izdurti kā dāvana gada jubilejā. Un kā pirmie auskari Nortas ausis nu rotā palieli spoži briljanti.

Lai gan par ausu caurduršanu tik maziem bērniem sabiedrības viedoklis aizvien dalās, dažās kultūrās šī ir tradīcija, ka mazām meitenītēm jau ļoti agrā vecumā caurdur ausis. Taču Amerikā, kas ir Kimas dzimtene, tā nav ierasta prakse.

Kima ar vīru un meitu manīta dodamies uz Bērnu muzeju Manhetenā (Ņujorkā), lai atzīmētu meitas īpašo dienu. Māmiņa un meitiņa bija saģērbušās ļoti saskaņoti un Kima ausīs bija ielikusi līdzīgus briljantus, kā meitai, tikai nedaudz lielākus.

Tā kā meitas dzimšanas diena sakrita ar Tēvu dienu, Kima savā blogā ne tikai informēja fanus par bērna jubileju, bet arī apsveica savu vīru Kanji pirmajā Tēvu dienā, sakot, ka viņš ir pats labākais tētis pasaulē „Tas, kā tu mīli mūsu meitu un viņu sargā, piepilda mani ar lielu mīlestību!” – rakstīja Kima.


Написать комментарий