R.Eigims: Cerams, ka, mainot sadzīves atkritumu izvešanas operatoru Daugavpilī, tika domāts par pilsētnieku interesēm

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Kā ziņots, ceturtdien, 26.jūnijā, Daugavpils pilsētas domes deputātu izskatīšanai un gala lēmuma pieņemšanai tiks nodots lēmums par jaunu sadzīves atkritumu apsaimniekošanas maksu.

Summa, kuru iedzīvotājiem nāksies maksāt par pakalpojumu, kā arī visi līguma nosacījumi pagaidām netiek izpausti.

Portāls Gorod.lv griezās pie XI Saeimas deputāta Riharda Eigima ar lūgumu komentēt situāciju, t.i., to, ka līgums ar jaunu operatoru ir noslēgts, bet daži ar pakalpojuma maksu saistītie jautājumi vēl nav atrisināti. Piemēram, tas, vai jaunajam operatoram jāvienojas ar SIA „DDzKSU” par to, ka minētais uzņēmums operatora vietā sastādīs rēķinus par sadzīves atkritumu izvešanu un sūtīs tos iedzīvotājiem.

Rihards Eigims paziņoja, ka visas jautājuma nianses viņam neesot zināmas, viņa rīcībā esot tikai vispārējā informācija, kura tika publicēta presē.

„Lemjot tiks svarīgus jautājumus, ar Saeimas deputātiem nekonsultējas.

Kā bijušais Daugavpils pilsētas domes priekšsēdētājs esmu pārliecināts, ka visām pilsētā notiekošām pārmaiņām jāuzlabo iedzīvotāju dzīve. Nav svarīgi, ar ko šīs pārmaiņas ir saistītas – ar ceļu remontu vai sadzīves atkritumu izvešanu. Piedāvātiem nosacījumiem jābūt izdevīgiem pilsētniekiem, viņu interesēm jābūt aizsargātām.

Kā Daugavpils iedzīvotāju mani ļoti interesē jaunā operatora piedāvātā pakalpojuma maksa.

Man nav zināms, kāpēc tika nomainīts sadzīves atkritumu izvešanas operators. Cerams, ka, mainot operatoru, tika domāts par pilsētnieku interesēm. Pretējā gadījumā runa var būt tikai par kādu Domes deputātu ieceru virzīšanu”, uzskata R.Eigims.


Написать комментарий