28. un 29. jūnijā Jēkabpilī notiks „ERGO OPEN” pludmales volejbola čempionāta otrais posms

foto: jekabpils.lv
foto: jekabpils.lv

28. un 29.jūnijā Jēkabpilī notiks otrais ERGO OPEN Latvijas pludmales volejbola čempionāta posms vīriešu duetiem. Par vietu uz augstākā goda pjedestāla pakāpiena šajā posmā cīnīsies 35 dueti, ziņo Jēkabpils novada portāls.

Latvijas pludmales volejbola čempionāta posms Jēkabpilī notiks pirmo reizi, bet cīņā par galvenajām balvām šajā posmā dosies 35 dueti, kas ir par 9 vairāk nekā pirmajā posmā, kas notika Rīgā.

Jēkabpils smiltīs redzēsim gan pirmā posma uzvarētājus Edgaru Toču/Rihardu Finsteru un ceturtās vietas ieguvējus Haraldu Regžu/Armandu Āboliņu, gan arī citus spēcīgos Latvijas pludmales volejbola duetus.

„Volejbols gan Latvijā, gan Jēkabpilī ir cieņā. Par to liecina Latvijas volejbola izlašu sasniegumi, kā arī Jēkabpils jauniešu aizrautība un uzvaras pludmales volejbola turnīros.

Latvijas pludmales volejbola čempionāta posma norise Jēkabpilī ir kā lielisks atspēriena punkts volejbola tradīciju nostiprināšanai Jēkabpilī un piemērs tam, ka sports var būt gan lielisks brīvā laika pavadīšanas veids, gan arī dzīvesveids,” pirms gaidāmā posma Jēkabpilī saka Jēkabpils Domes priekšsēdētājs Leonīds Salcēvičs.

“Esot ārpus galvaspilsētas, dažādās Latvijas pilsētās arvien vairāk varam redzēt, ka volejbols ir iecienīts sporta veids. Latvijas volejbolistu panākumi ir aizrāvuši visu Latviju – tiek ierīkoti jauni un uzturēti esošie volejbola laukumi, jaunieši trenējas, tiek rīkoti turnīri. Un tas mums - ERGO, kā Latvijas pludmales volejbola čempionāta lieldraugam, kam būtiska iedzīvotāju iesaistīšana veselīgā un aktīvā dzīves veida uzturēšanā, šķiet iedvesmojoši. Priecājamies, ka šogad izdevies turnīru noorganizēt Jēkabpilī, kur volejbolam ir daudz atbalstītāji” uzsver Ingrīda Ķirse, ERGO valdes locekle Baltijas valstīs.

Sestdien, 28.jūnijā, notiks kvalifikācijas un pamatturnīra grupu spēles, bet svētdien, 29.jūnijā, tiks aizvadītas pamatturnīra izslēgšanas spēles un cīņas par godalgotajām vietām.

Svētdien ikviens ir aicināts izabudīt gan pludmales volejbola kaislības un emocijas spēļu laukumos, gan arī piedalīties dažādos konkursos un atrakcijās, kur būs iespēja tikt pie vērtīgām atbalstītāju sarūpētām balvām. Skatītājus priecēs arī divas karsējmeiteņu grupas – BK „Jēkabpils” karsējmeitenes un „Glamorous Dance studio”, kuras cīnīsies par iespēju piedalīties karsējmeiteņu konkursa finālā un tikt pie titula „Labākā pludmales volejbola karsējmeiteņu grupa”.

Jau otro gadu Latvijas pludmales volejbola čempionāta ģenerālsponsors ir apdrošināšanas sabiedrība ERGO. Turnīru atbalsta „LDz Infrastruktūra” un Jēkabpils pilsētas dome.

Vairāk informācijas par ERGO OPEN turnīriem šeit.


Написать комментарий