Sola, ka satiksme uz pusotru mēnesi slēgtajā ceļā uz Daugavpili no Rīgas puses tiks atjaunota kā plānots

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Pirmdien, 21.jūlijā, Daugavpils pilsētas domē paziņoja, ka, ja laikapstākļi nesagādās problēmas, Daugavas ielā, Daugavpilī, dzelzceļu tuneļa rajonā tiks ieklāta otrā asfalta kārta, un no 23.jūlija būs iespējama iebraukšana Daugavpilī no Rīgas puses. Minētais ceļa posms ir slēgts jau pusotru mēnesi.

Atgādināsim, ka no 11.jūnija Daugavas ielas posms tika slēgts autotransporta satiksmei. Darbu rezultātā ceļa seguma līmenis tika pazemināts par vienu metru, tādēļ bija nepieciešams slēgt šo posmu uz pusotru mēnesi. Minētajā gadījumā ar neērtībām saskārās galvenokārt tie, kuri iebrauc Daugavpilī no Rīgas puses. Šo ceļa posmu var apbraukt pa jaunu ceļu Ventas un Vidzemes ielā, Cietokšņa iedzīvotāji izmantoja Cēsu un Odu ielas, kuras arī drīz tiks sakārtotas.

Kā ziņots, līdz 23.jūlijam plānots atjaunot autotransporta satiksmi šajā ceļa posmā, atzīmēja Daugavpils pilsētas domes iestādes „Komunālās saimniecības pārvalde” vadītājs Aivars Pudāns. Aizvadītajā ceturtdienā un piektdienā Daugavas ielā tuneļa rajonā tika sagatavota pamatne, piektdien tika ieklāta apakšējā asfalta kārta, līdz trešdienai plānots ieklāt otro kārtu un atjaunot satiksmi.

Citos Daugavas ielas posmos veiktie darbi tiks turpināti. Patlaban būvnieki savus pienākumus pilda, atzīmēja Aivars Pudāns.

Ceļš, pa kuru minēto posmu var apbraukt, - Cēsu un Odu ielas – svētdienas lietusgāžu rezultātā necieta.
 


Написать комментарий