Aktrises Drū Berimoras pusmāsa atrasta mirusi

foto: Scanpix
foto: Scanpix

Slavenās amerikāņu izcelsmes aktrises Drū Berimoras 47 gadus vecā pusmāsa Džesika Berimora nedēļas sākumā atrasta mirusi pie mašīnas stūres.

Kalifornijas štatā, netālu no Sandjego, 29.jūlija rītā par aktrises pusmāsu policijai paziņojusi kāda sieviete, kura sešos no rīta plānojusi doties uz darbu ar savu mašīnu, taču tai aizmugurē stāvējis kāds svešs spēkrats, liedzot izbraukt. Kad sieviete ieraudzījusi nekustīgo Džesiku ar baltām tabletēm visapkārt, sieviete par to paziņojusi likumsargiem. Pirmie notikuma vietā ieradušies ugunsdzēsēji, kuri apliecināja, ka automašīnas vadītāja ir mirusi.

"Izskatās, ka tas bija negadījums ar narkotikām. Alkohols apvienojumā ar tabletēm. Es šaubos, ka viņa pati atņēma sev dzīvību," paziņojis viņas brālis Džons Berimors. Vēlāk ziņots, ka mašīnā ar aizgājušo atrastas ne tikai tabletes un alkohols, bet arī metamfitamīns.

"Es vēlu viņai un viņas mīļajiem mieru un man ir ļoti žēl šī zaudējuma," izteikusies Drū Berimora. Džesika un Drū ir aktiera Džona Drū Berimora meitas, tomēr viņas nekad neesot bijušas tuvas.

39 gadus vecā aktrise Drū Berimora ir pazīstama ar dalību filmās "Charlie's Angels", "Blended", "50 First Dates", "Music and Lyrics", "Never Been Kissed", "The Wedding Singer", "Going the Distance" un citām.


Написать комментарий