Megana Foksa atklājusi nevainojamā auguma noslēpumus

foto: vov4ip.ru
foto: vov4ip.ru

Pēc neliela atvaļinājuma, kuru ASV aktrise Megana Foksa veltīja saviem bērniem – 1,5 gadus vecajam Noa un 5 mēnešus vecajam Bodhi, zvaigzne beidzot atgriezās uz lielajiem ekrāniem.

Pēc galvenās lomas vienā no gaidāmākajām šā gada filmām – fantāzijas drāmā par „Bruņurupučiem Nindzjām” atveidošanas, Megana sāka labprāt apmeklēt filmas pirmizrādes dažādās planētas vietās, katru reizi pārsteidzot publiku ar nevainojamu izskatu.

Vēršoties pie zvaigznes ar vienīgo jautājumu, kā viņai pēc divu bērnu piedzimšanas izdodas saglabāt slaidu augumu, žurnālisti par prieku visiem faniem noskaidroja visus Meganas skaistuma noslēpumus. Atšķirībā no daudzām savām kolēģēm, Foksa pārsteidza ar vaļsirdīgu atbildi, un atzinās, ka skaists augums ir smagu treniņu un stingras diētas rezultāts, – vēsta onlynew.info.

Aktrise paziņoja, ka obligāti divas reizes nedēļā dodas uz sporta zāli, kurā neatlaidīgi trenējas. Pēc Meganas vārdiem praktiski nekas nevar atraut viņu no sporta aktivitātēm, kurām viņa vienmēr atrod laiku. Turklāt Megana atzinās, ka stingri ierobežo uzturu. Aktrise jau sen no savas ēdienkartes ir izslēgusi maizi un ogļhidrātus. Tāpat Megana nelutina sevi ar garšīgiem krekeriem, čipsiem un citiem „kaitīgiem” produktiem. Turklāt pret savu diētu aktrise izturas ar lielu atbildību. Aktrise paziņoja, ka nekad neļauj sev atslābināties un pamieloties ar kaut ko ne visai veselīgu.


Написать комментарий