Žannas Friskes dēlam uzdāvināts džips

foto: fed.sibnovosti.ru
foto: fed.sibnovosti.ru

Aizvadītajā nedēļā Žanna Friske un Dmitrijs Šepeļevs kristīja gadu veco dēlu Platonu.

 Rituāls notika Rīgā, jo patlaban aktrise atrodas Baltijā un atgūstas pēc ilgstošā rehabilitācijas kursa. Kristībās piedalījās tikai zēna vecāki, krustvecāki un Žannas mamma. Dziedātājas tēvs nevarēja atlidot uz Latviju, toties nodeva mazdēlam greznu dāvanu.

Vladimirs ne vienu reizi vien intervijās ir stāstījis, cik stipri raizējas par Žannas veselības stāvokli un mēģina darīt visu iespējamo, lai iepriecinātu meitu. Īsi pirms dzimšanas dienas viņš nodeva meitai naudas summu, lai Žanna varētu priecēt sevi ar iepirkšanos un nopirkt patīkamas dāvanas dēlam. Par godu kristībām viņš nolēma uzdāvināt slavenajiem vecākiem džipu. Protams, runa ir par rotaļu mašīnu zēnam. Elegantais automobilis ar tālvadības pulti patika Platonam, un viņš jau ir apguvis jauno transporta veidu, – vēsta onlynew.info.

Zēna krustmāte Olga Orlova dievina savu krustdēlu un ir pateicīga draudzenei par uzticību. Aktrise atzīmēja, ka Platons kristību laikā uzvedās ļoti labi un tikai nedaudz ieraudājās, kad viņu iegremdēja kristību traukā. Viņa zēnam uzdāvināja kristīgas dāvanas, par kurām nav pieņemts runāt ar nepiederošām personām.


Написать комментарий