Lopesa izrāda izslavēto sēžamvietu un slaidās kājas supermini šortiņos

foto: All Over Press
foto: All Over Press

Dodoties uz tikšanos, dziedātāja un aktrise Dženifera Lopesa (45) kārtējo reizi pierādījusi, ka dzīve pēc 40 ir tikai pašā plaukumā.

Atšķirībā no vairākām gados jaunajām kolēģēm viņa izskatījās gan seksīgi, gan reizē arī eleganti.

Tērpusies tumši zilā blūzītē un tādas pat krāsas šortiņos Lopesa devās uz vairākām darījumu tikšanos Beverlihilsā. Maksa un Emmes māmiņa slaidās kājas tikai vēl vairāk akcentēja, izvēloties miesas krāsas laiviņas. Kā zināms, modes pētnieki iesaka bēša toņa augstpapēžu apavus, jo tie vizuāli likšot kājām izskatīties garākām.

Savu koptēlu aktrise bija papildinājusi, pieskaņojot tumši zilu rokassomiņu, acis paslēpusi aiz iecienītajām lielajām saulesbrillēm, bet lūpas akcentējusi ar miesas krāsas lūpu spīdumu.

Stila pētnieki jau zina norādīt, ka zīmola „L’Agence” tumši zilo šortiņu cena veikalos „Saks Fifth Avenue” maksājot 165 eiro, savukārt, vasaras izpārdošanu laikā cena esot samazināta līdz 99 eiro.

Svētdienas vakarā Lopesas vārds atkal nonāca ziņu pirmajās slejās. Dženifera apmeklēja „Teen Choice Awards” balvu ceremoniju un ļāvās vieglam flirtam ar jauno aktieri Taileru Posiju. Viņš 2002. gadā filmējās ar Lopesu kinolentē „Maid in Manhattan” („Istabene lielpilsētā”) un atveidoja aktrises mazo dēliņu. Nu Taileram jau ir 22 gadu. Viņš nebija saticis Dženiferu 12 gadus, kopš beidzās darbs pie abu kopīgās filmas.


Написать комментарий