В России госпитализировали с отравлением Алексея Навального 18

Политику Алексею Навальному стало плохо в самолете на рейсе из Томска в Москву. Самолет экстренно сел в Омске, Навального на скорой отвезли в больницу с отравлением, сообщила в твиттере его пресс-секретарь Кира Ярмыш.

«Сегодня утром Навальный возвращался в Москву из Томска. В полете ему стало плохо. Самолет экстренно сел в Омске. У Алексея токсическое отравление. Сейчас мы на скорой едем в больницу», — написала Ярмыш утром 20 августа.

Позднее она добавила, что политика, вероятно, отравили чем-то, подмешанным в чай.

«Это было единственное, что он пил с утра. Врачи говорят, что токсин быстрее всосался через горячую жидкость. Сейчас Алексей без сознания», — сообщила Ярмыш.

Навального поместили в реанимацию.

По информации «Тайги.инфо», Навальный несколько дней находился в регионах Сибири. Сначала он приехал в Новосибирск, где, по сведениям издания, мог собирать материал для нового расследования, а также встретился с волонтерами. Затем политик отправился в Томск.


Написать комментарий

Нет в РФ "овального", в бегах, от уголовного преследования коррупционер прячется, оказывается миллиардные деньги уголовников отмывал сквозь политику.

Мажор отравился икрой и коньяком. 😁

икра .наверное была не свежая ..но полония или новичка .точно не было ..

Ну сейчас начнётся визг и дикие крики,что Путин лично подсыпал яд в чай.

нарик он, наркотическое отравление у него

Навальному желаю, скорейшего выздоровления! Я не сторонник конспирологических теорий, но совпадение какое то странное. Здоровый мужик попал в реанимацию, попив чайку, как то странно...

в коме он

Знаем мы эту жидкость токсическую. Весь полёт, небось, впитывал её.

Да передоз от кокса сто пудово.

Я смотрю, здесь довольно много поклонников этого либераста. Его не первый раз "травят". И всё без результата.

Я смотрю, здесь довольно много поклонников этого либераста. Его не первый раз "травят". И всё без результата.

потому что путину он еще нужен..типа и в россии есть оппозиция

в коме он гость

в тяжелом состоянии, но не в коме

Ну сейчас начнётся визг и дикие крики,что Путин лично подсыпал яд в чай. вот

Пока только ты взвизгнул.

Как-то абсолютно пофиг тот Навальный и все связанные с ними дела.

это как орали, что Ющенко отравили, Скрипаля и тд.
страдалец ........... Всё это разыграно, чтоб свалить из страны , типа на лечение в Страсбург или куда подалее.

Навальному желаю, скорейшего выздоровления! Я не сторонник конспирологических теорий, но совпадение какое то странное. Здоровый мужик попал в реанимацию, попив чайку, как то странно... Местный

Вам прям таки и напишут, что бухал или ширялся... Как на самом деле было? - Никто не скажет. А что, если это провокация самого Навального? Про то, что вытворял Бари Алибасов уже забыли??? Там он тоже "отравился"... такое шоу устроил.

Aleksejs Navaļnijs ir bezbailīgs, godīgs, tiešs un atklāts cilvēks. Viņš ir cilvēktiesību aizstāvis, kurš iestājas par demokrātisko vērtību un brīvību saglabāšanu mūsdienu Krievijā. Viņa drosme un degsme ir apbrīnojama. Aleksejs Navaļnijs ir kā Dievietes Temīdas zobens viņas stingrajā rokā. Diemžēl mūsdienu Krievijā, kuras pārvaldi ir monopolizējis Vladimirs Putins un partija ‘’Vienotā Krievija’’, vārda un uzskatu brīvība ir vien uz papīra. Reālajā dzīvē tagadējā Krievijā nav nedz vārda, nedz uzskatu brīvības. Tas ir skumji, ka cilvēkus par sava privātā viedokļa paušanu var savākt Krievijas policija. Mūsdienu Krievijā valda šovinisms – militārais un pareizticīgās baznīcas kults. Piemēram, brīvdomīgiem pagāniem un pacifistiem Krievijā dzīve nav salda. Tas nav normāli, ka Krievijas Federācija virzās uz jauna totalitārā režīma izveidi. PSRS laikos bija komunistiskā diktatūra, bet pašreizējā Krievijas Federācijā valda kapitālistiskā diktatūra. Vladimira Putina personības kults nav pareizs. Tas, ka Vladimiru Putinu glorificē dzīves laikā, jebkuram saprātīgam un sevi cienošam cilvēkam var šķist nenormāli. Krieviju ir jāpārvalda tautai (cilvēkiem, kas dzīvo Krievijā) nevis šaurai cilvēku grupai, kura ir izzagusi savu valsti un turpina veikt noziegumus pret savu tautu. Manuprāt, Aleksejs Navaļnijs ir varonis. Novēlu Aleksejam Navaļnijam visu to labāko. Lai visvarenā Dieviete Temīda svētī Alekseju Navaļniju! Lai Dievi svētī Alekseju Navaļniju!
Ar cieņu pret demokrātiju, Skolnieciņš no sidrabbirzs [Latvju Dievu dēls]
©Skolnieciņš 1999-bezgalība :-)
Skolnieciņš® ™Skolnieciņš
Latvju Dievi mūžam viedi.
#Krievija #KrievijasFederācija #demokrātija #brīvība #tiesiskums #Temīda #AleksejsNavaļnijs #BrīvībuNavaļnijam #Skolnieciņš #sidrabbirzs

Pašlaik notiek aktīva Alekseja Navaļnija nomelnošanas kampaņa, kuru organizē pašreizējā Krievijas Federācijas valdība. Aleksejs Navaļnijs ir varonīgs, pašaizliedzīgs un drosmīgs cilvēktiesību aizstāvis. Taču valdošajai varai (partijai ‘’Vienotā Krievija’’ un Vladimiram Putinam) viņš nav tīkams, jo atļaujas runāt par neērtām sociālajām problēmām, kā arī paust brīvu un neatkarīgu viedokli par valstī notiekošajiem procesiem. Mūsdienu Krievija piedzīvo demokrātijas nāvi. Diemžēl tagadējā Krievijā valda kapitālistiskā diktatūra, kuru vada partija ‘’Vienotā Krievija’’ kopā ar Vladimiru Putinu. Vārda un viedokļa brīvības Krievijā vairs nav. Šo brīvību vietu ir ieņēmis vadoņa Vladimira Putina personības kults, kā arī lielkrievu šovinisms – pareizticīgo baznīcas un militārais kults. Krievijā dzīvojošās mazās tautas ir jau sen pārkrievotas, Krievijas kultūra grimst totalitārisma purvā. Aleksejs Navaļnijs iestājas par katra Krievijas iedzīvotāja cilvēktiesībām un brīvībām. Aleksejs Navaļnijs iestājas par Krievijā dzīvojošo tautu brīvību un kultūru. Atbalstīsim Alekseju Navaļniju! Iedegsim zaļu svecīti māla svečturī uz galda par godu Dabas Mātei. Iedegsim dzeltenu svecīti māla svečturī uz galda par godu Laimai. Iedegsim pelēku svecīti māla svečturī uz galda par godu Veļu Mātei. Iedegsim tumši zilu svecīti māla svečturī uz galda par godu Pērkonam. Lūgsim visvareno Dabas Māti, lai Dabas Māte svētī Alekseju Navaļniju! Lūgsim visvareno Laimu, lai Laima svētī Alekseju Navaļniju! Lūgsim visvareno Veļu Māti, lai Veļu Māte svētī Alekseju Navaļniju! Lūgsim visvareno Pērkonu, lai Pērkons svētī Alekseju Navaļniju! Lūgsim visvarenos Latvju Dievus, lai Latvju Dievi palīdz Aleksejam Navaļnijam padarīt Krieviju par miermīlīgu, laimīgu un plaukstošu valsti! Lai Dievi svētī Alekseju Navaļniju! Lai Dievi stāv mums klāt!
Ar cieņu pret Alekseju Navaļniju, Skolnieciņš no sidrabbirzs [Latvju Dievu dēls]
©Skolnieciņš 1999-bezgalība :-)
Skolnieciņš® ™Skolnieciņš
Latvju Dievi mūžam viedi.
#Krievija #KrievijasFederācija #LatvjuDievuSvētība #demokrātija #brīvība #pagāni #tiesiskums #LatvjuDievi #Pērkons #Laima #Māra #VeļuMāte #DabasMāte #AleksejsNavaļnijs #BrīvībuNavaļnijam #Skolnieciņš #sidrabbirzs

Написать комментарий