Центр посетителей Даугавпилсской крепости приглашает на познавательные экскурсии 3

27 января в Даугавпилсе состоится ставшее уже традиционным мероприятие «Музыкальный банк 2023». Центр посетителей Даугавпилсской крепости в этот день организует познавательные экскурсии под названием «Николаевские ворота – двери в прошлое». Желающим предлагается уникальная возможность познакомиться с Даугавпилсской крепостью в сопровождении гида по особо низкой цене.

 Цена билета на одного человека:

- взрослым – 2 евро;

- для сениоров, людей с особыми потребностями, детей, многодетных семей, студентов — 1 евро.

Экскурсии пройдут на двух языках:

- в 12.00 – на латышском языке,

- в 13.00 – на русском языке.

Продолжительность экскурсий – 1 час. Число участников ограничено!

Билеты можно приобрести в Центре посетителей Крепости (ул. Николая, 5) перед началом экскурсий.

Особенно тепло ждут участников и гостей финального шоу мероприятия «Музыкальный банк 2023», у которых есть фантастическая возможность не только насладиться великолепной атмосферой мероприятия, но и познакомиться с секретами жемчужины Даугавпилса.

Просьба всех желающих записаться на экскурсии до 15:00 26 января. Записаться на экскурсии и получить дополнительную информацию можно, написав на: cietoksnis@daugavpils.lv, позвонив ли по телефону; +371 28686331; +371 65424043. Просьба звонить с 10.00 до 18.00.

Приглашаем горожан и гостей города посетить это мероприятие и насладиться атмосферой Крепости!

15 января , 15:10

Gorod.lv

Фото: Фейсбук / Daugavpils cietoksnis


Написать комментарий
когда всю крепость отреставрируете , тогда и можно ходить и смотреть и будет на что а не на развалюхи сеткой затянуты ёжик

Да, Крепость требует очень большого финансирования, но знаете - регулярно гуляю там около года и всё ещё удивляюсь сколько неизведанных для меня мест... А вам, наверное, интереснее Диттон.

Nezcik gadus atpakaļ biju ekskursijā gida pavadībā Daugavpils cietoksnī., 1918-1940g/ man personīgi ekskursija bija interesanta / Ilgstoši nodarbojos ar 1941g/26 jūnija notikumiem Daugavpilī un vācu karaspēka ienākšanu Daugavpils apkārtnē un uz ziemeļ-austrumiem ( Daugavpils- Naujene- Krāslava- Jaunokra-Dagda u.t.t.) Materiāls apkopots datorā un 4-os Fotoalbumos/ ( tā perioda vācu kartes-saistībā ar Daugavpili . vācu fotogrāfiju klāsts u.t.t. Materiāls unikāls. nav publicēts un pilnībā nodots atklātībai...Pilnībā savākti materiāli kā un kas 26 jūn ieņēma Tiltus pāri Daugavai Daugavpilī//vairākas fotogrāfijas saistītas ar Daugavpilss cietoksni šajās dienās.
Līdzšinējās pubļotlikācijas par tiltu ieņemšanu26 jūn. mīksti izsakoties ļoti neprecīzas un vēsturiski izkroplotas..nepieciešami labojumi un precizējumi....
šajā sakarā ir konkrēts piedāvajums - līdz pavasarim organizēt konkrētu ekskursiju.Daugavpils cietoksnī...,, Vienas dienas hronoloģija - Daugavpils 1941g. 26 jūnijs...

Personīgi man gida license ir. nepieciesamās formalitātes ar pasākuma organizēšanu Daugavpils pilsētā kā gidam lai paliek Jūsu ziņā..( licenze Daugavpilī)

pasākumu nekādā ziņa neuzspiežu...radīsies interese e- mail sataro @inbox.lv tel . 20222048 Viktors pirms ekskursijas organizēšanas ar materiāliem iepazistināšu.

Nezcik gadus atpakaļ biju ekskursijā gida pavadībā Daugavpils cietoksnī., 1918-1940g/ man personīgi ekskursija bija interesanta / Ilgstoši nodarbojos ar 1941g/26 jūnija notikumiem Daugavpilī un vācu karaspēka ienākšanu Daugavpils apkārtnē un uz ziemeļ-austrumiem ( Daugavpils- Naujene- Krāslava- Jaunokra-Dagda u.t.t.) Materiāls apkopots datorā un 4-os Fotoalbumos/ ( tā perioda vācu kartes-saistībā ar Daugavpili . vācu fotogrāfiju klāsts u.t.t. Materiāls unikāls. nav publicēts un pilnībā nodots atklātībai...Pilnībā savākti materiāli kā un kas 26 jūn ieņēma Tiltus pāri Daugavai Daugavpilī//vairākas fotogrāfijas saistītas ar Daugavpilss cietoksni šajās dienās. Līdzšinējās pubļotlikācijas par tiltu ieņemšanu26 jūn. mīksti izsakoties ļoti neprecīzas un vēsturiski izkroplotas..nepieciešami labojumi un precizējumi.... šajā sakarā ir konkrēts piedāvajums - līdz pavasarim organizēt konkrētu ekskursiju.Daugavpils cietoksnī...,, Vienas dienas hronoloģija - Daugavpils 1941g. 26 jūnijs... Personīgi man gida license ir. nepieciesamās formalitātes ar pasākuma organizēšanu Daugavpils pilsētā kā gidam lai paliek Jūsu ziņā..( licenze Daugavpilī) pasākumu nekādā ziņa neuzspiežu...radīsies interese e- mail sataro @inbox.lv tel . 20222048 Viktors pirms ekskursijas organizēšanas ar materiāliem iepazistināšu. Viktors Barovskis

Paldies par piedāvājumu! Ļoti interesanti. Par ekskursijas rīkošanas iespējām ar Jums sazināsies cietokšņa Apmeklētāju centra pārstāvji.

Написать комментарий