'Ford' atjauninājis 'Mustang' modeli

delfi.lv
delfi.lv

Kompānija "Ford" publicējusi oficiālo informāciju un attēlus ar atjaunināto "Mustang" modeļa saimi, kas plašākai publikai tiks prezentēta nedēļas nogalē notiekošajā Losandželosas autoizstādē un tirdzniecībā ASV nonāks nākamā gada pavasarī.

Automobilim ir modernizēts eksterjera dizains – tam ir citāds motora pārsegs, priekšējā bufera uzlika un diožu lukturi, kā arī citas vizuālas izmaiņas. Savukārt, atverot spēkrata durvis, no sānskata spoguļu korpusiem uz ceļa seguma tiks projicēta "Mustang" emblēma. Tāpat automobilim sagatavoti jauna dizaina riteņu diski diametrā no 17 līdz 19 collām.

Atjauninātais "Ford Mustang" ieguvis arī "Track Apps" sistēmu, kura uz krāsainā 4,2 collu ekrāna mērinstrumentu panelī rāda telemetriskos datus un informāciju par visu automobiļu sistēmu darbību grafiskā veidā.

Bāzes versijā modelis tiks aprīkots ar jau pazīstamo 3,7-litru sešcilindru dzinēju (309 ZS). Savukārt "GT" versijas pieclitru V8 dzinējs tagad attīsta 425 ZS (+18 ZS). Neskaitot mehānisko pārnesumkārbu, būs pieejama arī sešpakāpju automātiskā transmisija.

Versijai ar V8 dzinēju un mehānisko pārnesumkārbu varēs pasūtināt arī sporta pakotni braukšanai pa sacīkšu trasi. Šajā aprīkojumā iekļauts lielāks radiators, "Brembo" bremžu mehānismi, "Torsen" diferenciālis (kā "Boss 302" versijai) un 19 collu riteņi ar sporta riepām.


Темы: , , , ,
Написать комментарий