Daugavpilī sākusies pieteikšanās vasaras bērnu nometnēm

foto gorod.lv
foto gorod.lv

Arī šogad Daugavpils dome organizē pilsētas skolēniem domātas dažādas bērnu nometnes. Daugavpils domes Jauniešu departamenta mājaslapā ir publicēts vasaras nometņu saraksts, kas vēl tiks papildināts.

Mājaslapā var iepazīties ar nometnes programmu, darba laiku un vietu, dalībnieku maksimālo skaitu un pretendentu vecuma kategoriju. Ceļazīmes cena dienas nometnē joprojām ir 40 lati, diennakts nometnē – 100 lati. 

Pašlaik mājaslapā ir iespējams pieteikties 13 dažādām nometnēm, kas ir saistītas ar sportu, tūrismu, dejošanu, mākslu u.tt. Jauniešu departaments atzīmē, ka nometne ir vieta, kur var atrast jaunas intereses un hobijus, iepazīties ar interesantiem cilvēkiem un iegūt jaunus draugus.

Jāatzīmē, ka pagājušajā gadā Daugavpils pašvaldība bija organizējusi 2 nometnes uz Centra ģimnāzijas bāzes, kas bija domātas bērniem 6-7 gadu vecumā, 1 jāšanas nometni, 1 nometni Daugavpils teātrī un 20 nometnes dažādu mikrorajonu skolās. 9 nometnes bija organizējušas sabiedriskās organizācijas. Dažādās nometnēs pagājušā gada vasarā apmeklēja 700 skolēnu.

Plašāka informācija atrodama šeit: http://jaunatne.daugavpils.lv/lv/departaments/nometnes
 


Написать комментарий