Johansonei piešķir zvaigzni Holivudas slavas alejā

foto delfi.lv
foto delfi.lv

Amerikāņu aktrisei Skārletai Johansonei (attēlā) piešķirta zvaigzne prestižajā Holivudas slavas alejā Losandželosā, ko viņa saņēma kā pagodinājumu, sakot, ka tas pierāda, ka viņa ir "paveikusi ko svarīgu".

27 gadus vecā aktrise, kuras jaunākais veikums ir Melnās atraitnes loma komiksu izdevniecības Marvel Comics radītās supervaroņu komandas Atriebēji (The Avengers) stāsta ekranizācijā ar tādu pašu nosaukumu, uz savas zvaigznes saņemšanu Holivudas slavas alejā ieradās ar savu partneri šajā filmā Džeremiju Renneru.

"Kad man paziņoja, ka esmu saņēmusi šo zvaigzni, pie sevis nodomāju, ak, kungs, es patiešām esmu paveikusi ko svarīgu," teica Johansone.

"Zināt, nav svarīgi, kas notiks tālāk, es esmu atstājusi savu pēdu nospiedumu, esmu šeit, lai paliktu, un mana ģimene nākamajās paaudzēs varēs nākt mani apciemot šeit," viņa piebilda.

Johansone, kas piedalījusies tādās filmās kā Zirgu vārdotājs (The Horse Whisperer), Meitene ar pērļu auskaru (Girl with a Pearl Earring) un Pazudis tulkojumā (Lost in Translation), pirmo reizi Melno atraitni tēloja 2010. gadā uzņemtajā filmā Dzelzs vīrs 2 (Iron Man 2) kopā ar Robertu Dauniju junioru.

Renners jokojot teica, ka strādāt ar Johansoni filmā Atriebēji bijis "ārkārtīgi briesmīgi". "Sešus mēnešus viņa mani mētāja apkārt, sita mani, kāpa uz manis un ik dienu slaucīja grīdu ar manu godu un pašcieņu, to visu darot ar smaidu sejā," par darbu uzņemšanas laukumā stāstīja aktieris.


Написать комментарий