Lidostā portālam "Delfi" apstiprināja, ka svētdien ap pusdienas laiku lidostā bija izsludināta paaugstināta gatavība sagaidīt izlidojušo "airBaltic" lidmašīnu, kam bija radušās tehniskas problēmas. Lidaparāts piezemējies veiksmīgi.

Lidostā gan neprecizēja reisu, kurā "airBaltic" lidmašīnai radās tehniskas ķibeles, aicinot plašāku informāciju vaicāt lidsabiedrībā. Lidsabiedrības runas vīrs Jānis Vanags pagaidām plašāku informāciju par problēmām nav sniedzis.

Jaunā Rīgas teātra (JRT) pārstāvis, kurš arī bija lidmašīnā ceļā uz Varšavu, portālam "Delfi" sacīja, ka lidmašīna uz Polijas galvaspilsētu svētdien izlidojusi ap pusdienas laiku. Pēc aptuveni 40 minūšu lidojuma lidaparāta pilots mierīgā tonī paziņojis, ka saistībā ar tehniskiem traucējumiem ir jāatgriežas Rīgā.

Atpakaļceļš šķitis daudz īsāks un ildzis ap 20 minūtes, lēš JRT pārstāvis, piebilstot, ka lidmašīna atpakaļceļā uz lidostu "Rīga" "diezgan daudz kratījies". Piezemējoties lidostā, lidaparāta pasažieri pārsēdināti autobusā un vadāti pa lidostas teritoriju līdz iesēdināti citā lidmašīnā.