Daugavpils dome piešķīra naudu studentiem, sportistei un ticīgiem

foto gorod.lv
foto gorod.lv

Daugavpils domes kārtējā sēdē 24.maijā tika apspriesti jautājumi, saistīti ar naudas piešķiršanu dažādām vajadzībām no pašvaldības budžeta.

5 206 lati no neparedzēto izdevumu posteņa tika piešķirti Anastasijas Grigorjevas mācību un trenēšanas procesa organizācijai, jo augustā sportiste piedalīsies Olimpiskajās spēlēs Londonā. Piešķirtie līdzeklī tiks izmantoti, organizējot 6 braucienus uz sacensībām Vācijā, Austrijā, Polijā un Spānijā.

Kā arī, pamatojoties uz līgumu par sadarbību starp Daugavpils universitāti un pilsētas domi, tika nolemts, ka pašvaldība piešķirs stipendijas 180 latu apmērā desmit universitātes studentiem, kas studē pilnā laika programmās. Līdzeklī tika paredzēti šī gada budžetā.

Pēc Latvijas Pareizticīgās baznīcas lūguma dome piešķirs Aleksandra Ņevska baznīcai 950 latus – 350 latus ugunsdzēsības un signalizācijas sistēmu ierīkošanai, 300 latus – iekšējās elektroinstalācijas ierīkošanai un 300 latus – kosmētiskajām remontam, kurš būs nepieciešams pēc elektromontāžas darbiem. Līdzeklī tiks ņemti no pašvaldības rezerves fonda.

Minētos lēmumus deputāti pieņēma bez īpašām diskusijām.


Написать комментарий