RIMI hipermārkets Daugavpilī vasarā strādās ilgāk – līdz plkst.23:00

foto gorod.lv
foto gorod.lv

2010.gada 3.decembrī Daugavpilī, Cietokšņa ielā 70 (bijušais Selver supermārkets) tika atklāts RIMI hipermārkets, kas līdz tam laikam darbojās tirdzniecības centrā SOLO.

Jāatzīmē, ka, atrodoties Solo, tas strādāja līdz plkst.23:00, kas ļoti apmierināja pilsētniekus. Bet, mainot atrašanās vietu, veikals mainīja arī darba laiku – sāka strādāt līdz plkst.22:00, kad tiek pārtraukta alkohola pārdošana.

Vakar, 24.maijā, tika konstatēts, ka vietējās firmas “Sa-Ša” darbinieki maina pēdējo darba laika ciparu «2» uz «3». Tagad veikals strādās līdz plkst.23:00.

RIMI Latvija sabiedrisko attiecību nodaļas speciāliste Dace Valnere portālam Gorod.lv paziņoja, ka, rūpējoties par pircēju ērtību, tika izlemts vasaras laikā hipermārketa, kas atrodas Cietokšņa ielā 70, darba laiku pagarināt par vienu stundu. Veikala darbinieku novērojumi liecina, ka vasarā cilvēki labprāt iepirkās vēlākajā laikā, nekā ziemā, un hipermārketā pēdējā laikā pieauga pircēju skaits pēdējā darba laika stundā – no plkst.21:00 līdz 22:00. Tāpēc tika izlemts pagarināt par vienu stundu hipermārketa darba laiku.

Jāatzīmē, ka Rimi supermārketi Daugavpilī darbojas arī 18.Novembra ielā 136 un Cietokšņa ielā 60. To darba laiks nav mainījies.


Написать комментарий