Tādējādi Latvijā būs "Møller Auto Krasta" (iepriekš "Volkswagen centrs Rīga"), "Møller Auto Ventspils" (iepriekš "Volkswagen centrs Ventspils"), "Møller Auto Lidosta" ("Audi" markai), "Møller Auto Lidosta" ("Volkswagen" markai) un "Møller Auto Rīga".

"Dīleriem, kuru nosaukums tiek mainīts, ir labi apzināties, ka "MøllerGruppen" ir stabila ģimenes uzņēmuma vārds ar daudzu gadu desmitu pieredzi automobiļu mazumtirdzniecības biznesā. Vienots zīmols un identitāte mūsu mazumtirdzniecības biznesam Baltijas reģionā nodrošinās skaidru darbības virzienu un drošību mūsu klientiem," skaidro "Møller Auto Baltic" rīkotājdirektors Terje Male.

"MøllerGruppen" ir aktīvs uzņēmums Skandināvijā kopš 1936. gada, kā arī pieredzējis automobiļu tirdzniecības dīleris Baltijā. "Møller Auto" uzņēmumos Baltijā kopumā tiek nodarbināti vairāk kā 500 darbinieku, un 2011. gada tika sasniegts vairāk nekā 100 miljonu eiro apgrozījums.

1997. gadā uzņēmums izveidoja pirmo "Volkwagen" un "Audi" dīleri Lietuvā. Piecus gadus vēlāk mazumtirdzniecības bizness tika uzsākts arī Latvijā.