Tematisko Ciemu tirgus

foto gorod.lv
foto gorod.lv

2012.gada 7.jūnijā, Daugavpilī, Vienības laukumā, pie viesnīcas „Park Hotel Latgola” no 9:00 līdz 11:30 būs sastopams Tematisko Ciemu tirgus.

Šajā laikā tematiskie ciemi no Latgales (Indras rožu ciems, Višku amatnieku ciems, Vīna ciems, Turku pirts ciems, Nākotnes ozolu ciems, Skaistās Izabellas ciems, Lielie Muļķi ) un Lietuvas Pasaku ciemi (Vecmāmiņu ciems, Putnu ciems un Laipu ciems), prezentēs sevi un piedāvās savas preces - dāvanu kartes ciemu apmeklējumam, amatnieku izstrādājumus, mājas vīnu un pārtikas produktus. Tematisko ciemu pārstāvji apmeklētājus priecēs ar dziesmām, dejām un rotaļām.

Idejas nedēļas nogalei un brīvdienām - lietuviešu pasaku ciemi, ūdensdzirnavas un putni, vecmāmiņu ciems, dabas takas Tiltu ciems, zaļais lielveikals, medus un stādi,

Nākotnes ozolu ciems – tiem, kas vēlas apprecēties vēlreiz, Indras rožu ciems, ātrie latgaliešu valodas kursi un aprunāšanas!! kursi, mājas vīna degustācijas, zāļu tējas un pirts Turku ciemā, baznīcas tornis, un amatnieku meistardarbnīca, māla figūriņas un keramika. Dažādo savu vasaru Latgales tematiskajos ciemos!

Pasākumu organizē Latgales plānošanas reģions, Latvijas-Lietuvas pārrobežu sadarbības programmas projekta LLII-106 „Tematiskie ciemi: jaunas iespējas uzņēmējdarbības attīstībai Latgales un Aukštaitijas pārrobežu reģionā” ietvaros.


Написать комментарий