Bērnu aizsardzības diena

foto rezeknesnovads.lv
foto rezeknesnovads.lv

2.jūnijā Sakstagala Jāņa Klīdzēja pamatskolas sporta laukumā notika Sakstagala un Kantinieku pagastu sporta svētki, kas bija veltīti bērnu aizsardzības dienai. Krāsainās afišas jau laikus aicināja abu pagastu sportiskākos bērnus un jauniešus uz šiem svētkiem.

Autobuss atvizināja visus sportot gribētājus savlaicīgi. To bija tiešām daudz - apmēram 140. Sporta svētku treneri bija izstrādājuši un piedāvāja plašu sacensību programmu. Nebija aizmirsti arī mazākie bērni. Tiem tika piedāvāts batuts, piepūšamās atrakcijas un zīmēšana uz asfalta.

Komandu sporta veidos piedalījās komandas 7 cilvēku sastāvā. Sportisti sacentās futbolā, volejbolā un virves vilkšanā.

Individuālajos sporta veidos izvēle bija vēl plašāka: šautriņu mešana, basketbola soda metieni, riteņbraukšanas tests, skrējiens „Ātrākais”, lēcieni no vietas un šaušana ar gaisa šauteni mērķī. Tiesnešiem bija pilnas rokas darba, jo sacensības norisinājās vairākos sektoros reizē. Vērtēšana notika trīs vecuma grupās. Reizēm uzlija lietutiņš, bet tas nespēja mazināt sacensības garu.

Kā jau sporta svētkos, skanēja mūzika, darbojās bufete.

Kad pasākums beidzās, autobuss visus aizvizināja mājās. Dalībnieki, organizētāji, skatītāji – visi bija apmierināti ar spēļu norisi un vienojās tikties arī nākamajā gadā.

Paldies Sakstagala un Kantinieku pagasta pārvaldēm par atbalstu!

Uz tikšanos nākošajā gadā!

06.06.2012 , 18:30

rezeknesnovads.lv


Написать комментарий