Jaunā sieva izsolē pārdod pirmo kāzu nakti

foto sodahead.com
foto sodahead.com

Kāds vācu pāris, izspēlējot pats savu filmas Nepiedienīgais piedāvājums versiju, internetā izsolījis jaunās sievas pirmo kāzu nakti, bet šis solis sagādājis nelielu vilšanos, jo par to piesolīti tikai 366 eiro.

Sludinājumu internetā publicējusi "NicoleBlow37", kuras īstais vārds ir Sandra. Tajā teikts: "Jā, jūs izlasījāt pareizi. Jūs varat mani iegūt mana vīra acu priekšā mūsu kāzu naktī."

Kā vēsta laikraksts Bild, veiksmīgais solītājs patiešām ieguva iespēju īstenot pāra senu fantāziju, saskaņā ar kuru 38 gadus veco sievieti viesnīcā savaldzina kāds svešinieks, bet pēc tam seksa laikā pieķer līgavainis.

"Mēs satiksimies viesnīcā, par kuru jūs, kā jau džentlmenis, būsiet samaksājis," teikts sludinājumā, gan nenosakot, ka bagātā svešinieka loma jāuzņemas miljonāram, kā tas bija filmā Nepiedienīgs piedāvājums. Viņam arī nav jāizskatās kā aktierim Robertam Redfordam.

"Mēs iepazīsimies, un, kad lietas nonāks līdz darīšanai, es piezvanīšu savam vīram un palūgšu ienākt istabā," sludinājumā savas vēlmes pauž Sandra, kura acīmredzot labprāt iztēlotos sevi Demijas Mūras lomā.

Lai apliecinātu pasākuma leģitimitāti, Sandra izsoles dalībniekiem solīja uzrādīt laulības apliecību.

Izsole bija pieejama ikvienam kāda vācu erotikas portāla apmeklētājam, kas, pēc portāla vadītāja Herberta Krauleidisa vārdiem, bija visai neparasti. "Reizēm pāri izsola kāzu nakti, bet sludinājums ir pieejams tikai ļoti rūpīgi atlasītai iepriekš apstiprinātu solītāju grupai," viņš skaidroja.

Jaunlaulātie apprecējās nedēļas nogalē Ziemeļreinas-Vestfālenes federālajā zemē, bet uz lūgumu komentēt kāzu nakts izsoli neatbildēja. Komentārus nesniedza arī viņu noslēpumainais "kāzu viesis".


Написать комментарий