Daugavpils KVN spēlētāji no komandas«Наша» aicina visus uz humora vakaru

foto nasha.lv
foto nasha.lv

Šodien plkst.20:00 kafejnīcā „Vēsma”, kas atrodas 18.Novembra ielā 105 (Bastīlija), notiks humora vakars, kurā piedalīsies Daugavpils KVN (Jautro un atjautīgo kluba) komanda «Наша».

Šodienas humora vakars notiks Stand Up Comedy stilā, kas nozīmē, ka notiks uzstāšanās dzīvajā skatītāju priekšā. Parasti šāda veida uzstāšanās gaitā skatītājiem tiek piedāvāti ne tikai iepriekš sagatavoti monologi, bet notiek arī ekspromti un improvizācijas. Tas viss tiek darīts ar mērķi uzjautrināt skatītājus. Daugavpils KVN spēlētājiem tas nesagādā grūtības, par ko varēja pārliecināties visi, kas apmeklēja viņu publisko uzstāšanos Pilsētas svētku laikā.

Kā zināms, komanda «Наша» veiksmīgi uzstājas līgā MS KVN „Rīga” un pēc divām spēlēm viņiem ir divas uzvaras. Mērs Žanna Kulakova, pirms dažiem mēnešiem apbalvojot jauniešus par skaistu un pārliecinošu uzvaru Jautro un atjautīgo kluba festivālā „Līga – Rīga”, nosauca komandu par jaunu izcilu pilsētas brendu.

Tāpēc, ja jūs pagaidām neesat pazīstami ar jaunajām sejām, kas talantīgi popularizē mūsu jauku pilsētu, apmeklējiet šodienas pasākumu. Turklāt ieeja ir par brīvu.
Humora vakara vadītāji būs KVN Latgales līgas izveidošanas Daugavpilī iniciatori, kā arī administratori un daudzu joku autori Aleksandrs Komarovs un Aleksandrs Grišakovs. KVN komandu «Наша» šovakar plāno atbalstīt pilsētas vadības pārstāvji, teātra aktieri un pat Saeimas deputāts.


Написать комментарий