'Opel' atjauninājis 'Astra' modeļu saimi

foto delfi.lv
foto delfi.lv

Kompānija "Opel" publicējusi pirmo oficiālo informāciju un attēlus ar atjaunināto "Astra" modeļu saimi, kas ieguvusi modernizētu eksterjera dizainu, jaunu biturbo dzinēju un plašāku papildus aprīkojuma sarakstu.

Atjauninātajam "Opel Astra" trīsdurvju hečbekam "GTC" būs pieejams jaunais divlitru biturbo dīzeļdzinējs ar 195 zirgspēku jaudu un 400 ņūtonmetru griezes momentu (350 Nm pieejami jau no 1500 apgr./min). Līdz 100 km/h tas paātrināsies 7,8 sekundēs un maksimāli sasniegs 222 km/h. Vidējais degvielas patēriņš – 5,2 litri uz 100 km.

Ar biturbo dīzeļdzinēju aprīkoto "Opel Astra GTC" varēs atpazīt pēc agresīvāka veidola virsbūves aerodinamiskā komplekta, kas līdzinās "OPC" modifikācijai. Tāpat šai versijai ir oriģināla dizaina 18 collu riteņu diski, par sešiem milimetriem pazemināta balstiekārta un sportiska stila salona apdare.

Eiropas tirgū "Opel Astra GTC BiTurbo" varēs iegādāties, sākot ar šāgada rudeni.

Pārējos "Astra" atjauninātos modeļus varēs atpazīt pēc modernizētas virsbūves priekšdaļas ar citādu radiatora dekoratīvo režģi, miglas lukturu sekcijām un plastmasas uzlikas virs centrālā gaisa tvērēja. Tāpat nedaudz modernizēta virsbūves aizmugurējā daļa, un piedāvājumu papildina jauna dizaina riteņu diski. Papildus aprīkojuma sarakstā iekļautas dažādas jaunas drošības sistēmas.


Темы: , , , , , , ,
Написать комментарий