Eirovīzijas dziesmu konkursu zviedri rīkos Malmē

foto magistydevelopment.com
foto magistydevelopment.com

2013.gada Eirovīzijas dziesmu konkurss tiks rīkots Malmē, jo pilsētas arēna šim nolūkam esot piemērotāka par citām Zviedrijā, nolēmuši konkursa organizatori. Līdz šim jau izskanējusi arī versija par to, ka konkurss varētu notikt arī Stokholmas ziemeļos, Friends arēnā Solnā, vēsta portāls The Local.

"Mēs Malmi izvēlējāmies, pateicoties tās labajai infrastruktūrai un tāpēc, ka mums ir bijusi lieliska pieredze, organizējot šajā pilsētā Melodifestivalen un Eirovīzijas dziesmu festivāla reģionālo atlasi," paziņojis Martins Ēsterdāls, dziesmu konkursa izpildproducents.

Sašutumu par šādu organizatoru izvēli jau pauduši konkursa fani, kuri jau rezervējuši viesnīcas Stokholmā, prognozējot to, ka konkurss tiks rīkots Zviedrijas galvaspilsētā. Jāpiebilst, ka konkursa organizatoriem, pat ja viņi vēlētos, neizdotos konkursu noorganizēt Stokholmas slavenākajā pasākumu vietā – Globen Arena. Proti, nākamā gada maijā tā jau izīrēta dažādiem koncertiem un pasaules čempionātam hokejā.

Kā zināms, šogad Eirovīzijas dziesmu konkursa finālā uzvarēja Zviedrijas pārstāve Loreen ar dziesmu Euphoria, ļaujot zviedriem uzņemties nākamā gada konkursa organizēšanas rūpes.


Написать комментарий